Înfrângere de clasament pentru UBB în Croaţia. Clujenii nu şi-au revenit după ratarea semifinalei şi vor juca pentru locurile 7-8

Echipa de fotbal a Universităţii Babeş-Bolyai a pierdut, luni seară, oportunitatea de a se clasa între primele şase echipe la Campionatul European Universitar din Croaţia.

Clujenii au fost învinşi de Universitatea din Montpellier la scor de neprezentare, 0-3, într-un meci care a contat pentru pentru poziţiile 5-8 la această întrecere continentală. Fără motivaţie, după ce au ratat în ultimele 10 minute şansa de a se califica în semifinale, ardelenii au rezistat doar până la pauză în jocul cu francezii, Alex Pop ratând o ocazie imensă la 0-0.

În a doua repriză UBB a căzut complet şi a bifat cea mai dură înfrângere la acest Campionat European.

“Principala problemă a fost că jucătorii nu au mai avut aceeaşi motivaţie ca la meciurile precedente. Mai ales în repriza a doua au intrat demotivaţi, deşi am încercat tot felul de modalităţi ca să-i motivez. Se pare că jucătorii români  mai au de lucrat la acest capitol, pentru că ei trebuie să fie conştienţi şi responsabili la fiecare meci pe care îl au de jucat într-o competiţie. A fost o victorie meritată a francezilor, iar noi vom juca acum cu cei care ne-au bătut în grupe.

Sper ca revanşa să fie o motivaţie pentru jucătorii mei, să terminăm cu capul sus această competiţie. Oricum obiectivul a fost atins, dar aşa, să laşi o ultimă impresie, că parcă altfel te urci în maşină şi te duci acasă. O să încerc să găsesc ceva ca să-i motivez, deşi ei ar trebui să fie motivaţi, pentru că vor merge la echipele lor şi va fi în folosul lor să joace bine şi să se pregătească bine”, a declarat antrenorul clujenilor, Septimiu Ormenişan, pentru CJSport.ro, nemulţumit de atitudinea avută de elevii săi la meciul de ieri.

UBB va juca în această seară, de la ora 20:00, meciul cu spaniolii de la Camilo Jose Cela, cele două formaţii întâlnindu-se şi într-un meci din Grupa C, pierdut de clujeni în prelungiri, scor 1-2.

Acest joc este ultimul pentru UBB la Campionatul European Universitar şi contează pentru locurile 7-8.

UBB Cluj: Vaida – Kis, Kereki, Ionescu, Ionaşcu – Cristea, Halas, Rogozan, Hîmpea – Popescu – Pop Al. Au mai intrat: Popa, Muntean, Vălean. Antrenor: Septimiu Ormenişan

Adauga comentariu