Informatizarea Poștei Române se amână: ofertele firmei clujene Union Co și eMAG, anulate din cauza neconformității

Informatizarea Poștei Române se amână: amplul proces de restructurare și modernizare început din primăvara anului trecut, bate pasul pe loc după ce Poșta Română a anulat licitația care viza achiziționarea unui număr 1.610 stații PC de lucru ce urmau să intre în dotarea unităților companiei, parte a procesului de informatizare a companiei. Ofertele depuse din partea firmei clujene Union Co și eMAG au fost găsite neconforme, notează profit.ro

Valoarea totală a contractului este de cca 2.36 milioane de lei, fără TVA, pentru o durată de 12 luni, dar procedura a fost anulată întrucât au fost depuse numai „oferte inacceptabile și/sau neconforme". 

La licitație s-au înscris cu oferte Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare retailer online local, și Union Co Cluj-Napoca. 

CITEȘTE ȘI: Firma clujeană Union Co și eMAG concurează pentru informatizarea Poștei Române

Union Co SRL a fost înființată în 2004, fiind administrată de Dezso Agnes, iar în anul 2018 înregistra un număr de 17 angajați. Obiectul de activitate al acestei firme vizează comerțul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-lui. Anul trecut, Union Co raporta un profit net în valoare de 85.892 lei la o cifră de afaceri de 13.586.931 lei.

În total, Compania Națională Poșta Română SA are un număr de cca 23.500 de salariați în cele peste 5.500 de unități teritoriale, iar cifra de afaceri pentru anul trecut s-a ridicat la peste un milliard de lei.

Poșta Română se află în subordinea Ministerului Comunicațiilor în proporție de 93,52% și a Fondului Proprietatea în proporție de 6,48%. 

Compania a însumat o cifră de afaceri de cca 622,2 milioane de lei în prima jumătate a lui 2019, iar profitul net a urcat la 29,4 milioane de lei

 

 

 

Adauga comentariu