Informaţia care dinamitează Liga 1 - CFR Cluj, acuzată de jocuri de culise: "Nimic nu e întâmplător"

Adrian Porumboiu, fost arbitru, spune că CFR Cluj este avantajată clar de centrali la câteva meciuri. Deşi la momentul actual nu se mai fac aranjamente, omul de afaceri apreciază că legăturile vechi dintre ardeleni şi anumiţi oameni sunt observate în anumite momente. 

Porumboiu face trimitere la etapa precedentă din Liga 1 Betano, când CFR Cluj a remizat pe teren propriu, 2-2 cu Gaz Metan Mediaş. Eliminarea lui Trif şi penalty-ul dictat în favoarea campioanei i-au dat de bănuit, scrie prosport.ro

"Nimic nu e întâmplător! Erorile arbitrilor vin ca urmare a unor legături care au existat de-a lungul timpului. Dacă cele două faze erau contra CFR-ului (n.r eliminarea fundaşului Răzvan Trif şi penalty-ul obţinut de Alexandru Ioniţă la ultima fază), puteam spune că au fost erori. Dar când îţi aminteşti că tu ai stabilit o campioană în modul cel mai necuviincios, e o altă discuţie. Dacă oricare arbitru era în sitauţia repsectivă, ziceam că aşa a apreciat”, a declarat Adrian Porumboiu la ProSport Live. 

Fostul finanţator al Vasluiului consideră că Radu Petrescu şi Ovidiu Haţegan au o slăbiciune când arbitrează CFR-ul. 

”Nu pot să spun că aşa a apreciat, când ştiu antecedentele şi când ştiu cum i-a ajutat Radu Petrescu. Ovidiu Haţegan şi Radu Petrescu ar putea să nu mai accepte să arbitreze anumite echipe. Amândoi au o slăbiciune pentru CFR Cluj", a încheiat Porumboiu. 

sursa foto: dcnews.ro

Adauga comentariu