Indolenta firmelor de salubritate imbunatateste calitatea aerului din Floresti. Pe langa mirosul de amoniac de la ferma de pui, acum florestenii se bucura si de mirosul deseurilor in descompunere

Alma Roman, o cititoare Ziar de Cluj, ne-a contactat pentru a ne semnala indolenta firmelor de salubritate din Floresti. Aceasta e revoltata ca, de cand s-a mutat in comuna, a avut parte numai de neplaceri, de la traficul infernal, pana la mirosurile emanate de ferma de pui. Acum calitatea vietii i s-a imbunatatit si cu mirosul deseurilor in descompunere lasate vraiste pe strada.

"Va trimit o imagine graitoare cu privire la gunoaiele din Floresti. E inadmisibil ce se intampla, acesta e peisajul din Floresti: acum cu si mai mult gunoi, cu si mai mult iz pestilential. De o saptamana nu am mai vazut sa fie ridicate gunoaiele la noi pe strada si nu e prima data cand se intampla. Sunt multi copii care se joaca in zona iar riscul de imbolnavire e foarte mare. Parintii trebuie sa fie tot timpul atenti, sa nu puna mana, sa nu se intample ceva, stiti cum sunt copiii, curiosi din fire. Mai mult, primul lucru de care te lovesti cand iesi din scara sunt gunoaiele, nemaivorbind ca, indiferent la ce etaj stai, cand deschizi geamul, casa se umple de muste, e un miros intepator, abia poti sa stai. Pe langa faptul ca, in fiecare seara, nu putem deschide geamurile din cauza mirosurilor de la ferma, acum nici peste zi nu poti deschide geamurile din cauza mirosului de la gunoi. Norocul nostru e ca nu e cald chiar daca previziunile meteo nu sunt in favoarea noastra, pentru ca in weekend vor creste temperaturile, ceea ce clar vor aduce un disconfort olfactiv. Sa isi faca traba cei de la salubritate. Azi e vineri si nu credem ca va veni in weekend cineva sa colecteze gunoiul, asa ca vom sta tot weekendul cu gunoaiele sub nas. De dragul copiiilor, insa, solicitam firmelor de salubritate sa vina urgent sa duca gunoiul pentru ca suntem in risc de focar de infectie aici" - ni s-a plans Alma Roman, cititoare a Ziar de Cluj.

Situatia e la fel aproape peste tot, dar mai cu seama pe strada Florilor si pe strada Porii. De cateva zile, comunitatea internautica floresteana s-a umplut de imagini cu gunoaiele din Floresti. Discutiile sunt aprinse, oamenii revoltati. Unii dintre ei, mai curajosi in vorbe, au declarat ca toata aceasta problema e intentionata pentru a indeparta atentia locuitorilor de problemele reale ale comunei. 

Adauga comentariu