INCREDIBIL! Un pusti de 12 ani din Cluj, Denis Crisan, a fost desemnat CEL MAI BUN JUCATOR DIN LUME la Campionatul Mondial de Fotbal al copiilor de la Barcelona!

Denis Crisan are doar 12 ani, insa are cu ce sa se mandreasca: marea legenda a Barcelonei, Carles Pujol, i-a inmanat sambata pustiului legitimat la clubul Luceafarul Cluj titlul de Best Player al turneului Danone Nations Cup, cea mai importanta competitie mondiala pentru micii fotbalisti. 

Acest trofeu este echivalentul unui balon de aur la fotbalistii profesionisti si vine ca o confirmare a talentului incredibil al acestui tanar clujean care joaca cu numarul 10 si se comporta ca un adevarat decar.

"M-am si speriat putin fiindca la un moment dat au venit niste domni inalti, cred ca erau bodyguarzi, si mi-au spus sa merg cu ei pe scena, nu am stiut despre ce e vorba. Si cu o seara inainte la intalnire veneau oameni foarte draguti sa ma felicite, cred ca erau scouteri, dar chiar nu am stiut nimic. Mi-au spus pe scena ca domnul Pujol imi va da acest titlu si m-am bucurat. In primul rand pentru Romania, tara mea, pentru ca noi acolo pentru Romania am jucat, si apoi pentru parintii si antrenorul meu", ne-a declarat Denis Crisan, de-acum cel mai bun jucator de fotbal din lume la categoria sa de varsta.

Adauga comentariu