Incredibil! Primarul nostru s-a supărat pe MAGHIARI că au dat muzica prea tare. Ipocrizie LEVEL 1000, numele tău e Emil Boc

Am căutat definiția cuvântului ipocrit în DEX.ipocrit, ~ă [At: MARCOVICI, C. 104/23 / V: hi~, sm (nob) hipocrită / Pl: ~iți, ~e / E: fr hypocrite] 1-2 smf, a (Persoană) care se arată altfel decât este Si: fățarnic, prefăcut. 3 a (D. manifestări ale oamenilor) Care trădează fățărnicie. 3 av În mod fățarnic”. Am adăuga o fotografie a lui Emil Boc, ca să fie tabloul complet și corect.

Fără supărare, dar cum poți fi numit altfel atunci când pentru Untold ești găzdoi și pentru alții ești șerif. Concret, jurnaliștii de la DC News l-au observat pe marele Emil Boc cum a avut o ieșire nervoasă în centrul Clujului, cu ocazia zilelor culturale maghiare 2019. Pare-se că Boc s-a supărat că maghiarii au tupeul grețos în a da prea tare sunetul. Ha, ha, ha! 

„Surse din cadrul Poliției Locale Cluj aflate la fața locului au confirmat faptul că primarul a fost iritat de zgomotul prea mare produs de repetițiile care se desfășurau în acele momente pe scena amplasată în Piața Unirii. Acesta le-ar mai fi ordonat polițiștilor locali să ceară organizatorilor să dea volumul mai încet. Mai mult ar fi cerut și o somație pentru aceștia. După acest fapt, Emil Boc a plecat probabil înapoi la primărie, iar polițiștii locali au început imediat să dea telefoane pentru a pune în practică ordinele primite”, au scris cei de la DC News.

În fața unui microfon agreat, Emil Boc a dat explicații fără să dea explicații pentru cele întâmplate. Pentru că Emil Boc, asemeni lui Chuck Norris, nu dă explicații. 

„Au fost câteva activități administrative pe care le văd la fața locului și le rezolv în mod administrativ în planul meu cu Primăria. Nu trebuie să fac publice toate nemulțumirile mele. Le fac publice în Primărie. Într-adevăr, au fost câteva lucruri care m-au deranjat. Le-am rezolvat, asta-i treaba operativă... Sunt probleme care se rezolvă în timp scurt, dar altele în timp mai lung...”, s-a umflat în penele-i colorate stimabilul primar. 

Unde-i Boc să dea telefoane că sunetul e prea tare dat când e bâlciul în oraș pe la început de August? Unde-i Boc să se revolte când șmecherii cu stickuri dau play la mp3-uri pe laptop spre disperarea a zeci de mii de clujeni care locuiesc în zona Cluj Arena? He, he, vorba Vioricăi Dăncilă. 

Adauga comentariu