Incompetenta de la Radio Cluj se vede in audienta: este al treilea cel mai putin ascultat post din tara

Un studiu de audienta al posturilor Radio din tara noastra arata ca Radio Cluj se situeaza la coada clasamentului national. Datele releva faptul ca Studioul Teritorial Radio Cluj este al treilea cel mai putin ascultat post de radio din Romania, dupa Radio Romania Constanta (care emite in doar doua judete!) si Radio Romania Bucuresti FM.

Desi Radio Cluj poate fi receptionat in mai mute judete din Transilvania - Alba, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Maramures, Salaj, Satu-Mare si Sibiu – managementul postului a reusit “performanta” de a inregistra o audienta aproape nula. Ca exemplu, Studiul de Audienta Radio realizat de IMAS arata ca Radio Cluj a avut, in lunile de primavara, un punctaj Daily Reach de 49.2 si un Market Share de 0,3. Comparativ, Kiss FM a avut un Daily Reach de 1.224 si un Market Share de 8,7. Numai cei de la Radio Romania Constanta au reusit sa-i intreaca pe clujeni la incompetenta.

Studioul Teritorial al Radio Cluj a fost, in ultima perioada, tinta unor numeoase critici. Sa nu uitam ca directorul Bogdan Rosca a fost acuzat de plagiat. Apoi, in urma unei plangeri din interiorul institutiei, s-a dovedit ca aici angajarile se fac pe pile si pe salarii monstruos de mari. Este exemplul lui Debreczeni Hajnalka, protejata a UDMR, cea care a fost angajata la studio in acte, desi nu presta, efectiv, niciun serviciu pentru postul de radio clujean.

 

Comentarii

Valentin Popovici

28.05.2015 18:41

Solicit o rectificare. Moaca asta este de la nunta lui Rosca. Sa-l vedeti acuma...seamana lu Lulu, de asta i se spune LULU.

Adauga comentariu