A început școala în Clujul șantieristic-festivalier, fost universitar. În zona Kogălniceanu se circulă în șir indian, în praf, printre garduri

În Clujul șantieristic-festivalier, fost universitar, a început școala. Până acum, cât elevii și studenții au fost în vacanță și au învățat online, Primăria nu a avut timp să reabiliteze străzile din zona Kogălniceanu, fostă stradă academică, actuală stradă electrică.

S-a așteptat probabil ca Kogălniceanu să găzduiască mai întâi ce este prioritar în Cluj-Napoca – festivalurile:

Iar acum, că parangheliile s-au terminat, școala poate începe și într-un imens șantier. Cei mici din 13 septembrie, cei mari din 4 octombrie.

Potrivit panoului de pe șantier, străzile urmează să fie finalizate în 30. 06. 2023. Peste 2 ani, dar, dacă firma care scurmă acum Clujul va decide să intre pe lunga listă a rușinii lucrărilor întârziate, universitarii și preuniversitarii vor umbla mulți ani de acum înainte prin noroaie, ca la țară!

Deocamdată, ce ne așteaptă pe viitor putem vedea pe străduțele adiacente cu Kogălniceanu, pe care se circulă în șir indian, în praf, printre garduri:

Din acțiunile Primăriei conduse de Emil Boc se vede clar care sunt prioritățile orașului „smart”: festivalurile, în plin val patru pandemic Delta, și șantierele publice, în plin val de elevi și de studenți care merg din nou spre școli și facultăți pe străzi desfundate.

Citiți și:

Cea mai înaltă calitate a vieții în prag de an școlar: Mihail Kogălniceanu și „străzile adiacente” au fost făcute praf

Adauga comentariu