A inceput elaborarea noului regulament privind cainii in Cluj-Napoca

Un grup de lucru format din aproximativ 20 de persoane, reprezentanti ai institutiilor, ONG-urilor si societatii civile au inceput in aceasta dupa amiaza elaborarea noului regulament privind cainii in municipiul Cluj-Napoca.

“In urma dezbaterii de saptamana trecuta concluzia a fost ca propunerea de regulament pe care am avut-o trebuie refacuta. S-a decis sa se faca modificarile respective printr-un demers participativ, vocile care au ceva de spus in problema asta sa contribuie la procesul de realizare a noului regulament. Sunt reprezentanti ai ONG-urilor, ai societatii civile, ai institutiilor, in total vreo 20 de persoane, iar astazi oamenii s-au apucat de treaba”, a explicat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei.

Aceasta a apreciat ca noul regulament va fi gata in aproximativ 40 de zile, apoi va fi supus din nou consultarii publice.

“Dupa aceea, daca nu vor mai fi necesare alte modificari, regulamentul va putea fi dezbatut in plenul Consiliului Local”, a mai subliniat Buzatu.

Comentarii

baiatbun

13.08.2014 21:17

1. In lipsa unei poze recente, adica de AZI, ati pus, dragilor poza de data trecuta.2. In loc de un numar corect de 14, ati infrumusetat adevarul , sa fie mai rotunjel asa, de ce nu, chiar 20, ca 30 ar fi fost deja bataie de joc fata de clujenii altruisti...3. Reprezentantii ONG-urilor, asociatii, proprietari, persoane care s-au anuntat ca doresc sa ajute cu idei, propuneri, nu au fost informati de aceasta ticalosie pe la spate, marca EMIL BOC & Co. Inc., mai pe scurt Masoneria in Action !De ce nu putem beneficia de un tratament corect si civilizat din partea autoritatilor si din partea presei ? DE CE?

Bota Daniela

14.08.2014 10:01

Sunt foarte curioasa ce va reglementa acest "regulament pentru caini". Eu sunt stapana a doi catei metisi (labrador auriu si brac) si sunt oripilata de obligativitatea implantarii obligatorii a cipurilor. Acest lucru este obligatoriu doar daca pleci din Romania, fie si doar in vacanta si doresti sa iti iei cu tine animalele de companie (catei, pisici etc). Nu inteleg de ce e nevoie ca eu si alti proprietari de animalute sa cheltuim aiurea cu aceste cipuri si sa umflam buzunarele cuiva. Este jenant ca fiind proprietar de catei sa fiu taxata pentru ca am grija de ei. Sunt vaccinati anual si deparazitati lunar. Consider ca achizitionarea acestor cipuri este o suprataxa abuziva.

Radu

14.08.2014 20:03

Sa nu se dea voie cu animale in mijloacele de transport! Acestea sunt facute pentru oameni, nu pentru animale!

Alexandru

15.08.2014 14:36

@Radu, in cazul asta nici tu nu ai avea voie, cretinule!

Iulia sloboz

26.08.2014 08:44

:))))) adevarat

Adauga comentariu