Începe toamna protestelor cu iz politic! Aproape 700 de clujeni au anunțat deja pe Facebook că vor ieși mâine în stradă: „Oprea este protejat, vrem să fie cercetat!”

Comentarii

Claudia

21.09.2016 18:39

Și eu m-am gândit la asta și văd doar o soluție.Să mergem la vot, masiv, și să ne anulăm voturile. Să-i ștampilăm pe toți, că toți merită!Sa iasă un blat național.Să nu se poată forma un parlament, nicidecum un guvern.Altă soluție nu văd, sunt doar disperată și frustrată că trăiesc aici și sunt prea bătrână să mai plec altundeva.

niculaie

22.09.2016 09:07

Deci tinerii frumosi si tembeli au primit dispozitie pe unitate ca trebuie sa iasa sa protesteze impotriva PSD-ului cel rau ca sta cam bine in sondaje si pana in decembrie, la parlamentare, trebuie musai coborat cateva procente, macar vreo 10, iar acestea sa ajunga la PMP sau la partidul sorosist al lui Nicusor Dan! Ce ti-e si cu politica asta!!

Daniel Giurca

22.09.2016 10:12

singurele motive pentru care m-am implicat in organizarea acestui protest au fost faptul ca mizeria din parlamentul României a atins cote inimaginabile si ca nu s-a gasit nimeni altcineva din Cluj-Napoca care sa preia ideea protestului de la Bucuresti? Ai vazut cumva vreo postare de a mea pe pagina evenimentului care sa duca spre USR sau alta formațiune politică? Te provoc sa vii in seara asta la protest ca sa urmaresti daca voi face vreo mentiune spre USR si sa ne cunoastem pentru a intelege corect ce anume m-a motivat.

Dana

22.09.2016 11:33

Sunt unul dintre tinerii frumoși și tembeli de care spuneți și sunt deschisă dialogului. Aștept cateva argumente pro-blocarea anchetării lui Gabriel Oprea. 

Adauga comentariu