Incepe Targul de Vacante

Cea de-a sasea editie a Targului de Vacante are loc intr-o locatie noua - Sala Polivalenta Cluj Napoca. Timp de 3 zile, toti cei interesati de achizitionarea unui pachet turistic vor putea gasi vacanta mult cautata in cadrul celui mai mare Targ de turism din Transilvania: Targul de Vacante! Vizitatorii vor putea rezerva si achita pe loc vacanta mult dorita, pe care si-o vor putea alege din miile de oferte puse la bataie de cei peste 30 de expozanti.

Pe perioada targului, cei mai mari turoperatori si agentii de turism din Romania: Eximtur, Paralela 45, Christian Tour, Arsenal Park, Aerotravel, Filadelfia, Tui Eurolines, Z Tour, Kusadasi, Happy Tour, Croaziere.net, Tarom, Select Travel, Holiday Store, Nord Travel si altii isi asteapta vizitatorii cu oferte in regim early booking (reduceri de peste 30%) si cu reduceri suplimentare valabile doar pe perioada evenimentului.

Accesul publicului este gratuit, iar orarul de vizitare este de vineri pana duminica intre 10:00 – 18:00.

Evenimentul este sustinut de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania – ANAT si este organizat de agentia Amprenta, una din cele mai mari agentii de publicitate din Transilvania.

Adauga comentariu