Incepe batalia pentru intretinerea spatiilor verzi din Cluj, contract de peste 15 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca a scos la licitatie serviciile de intretinere a spatiilor verzi din oras, un contract estimat la peste 15 milioane de euro. Ultimul contract de acest fel a fost castigat, in 2011, de Rosal, firma lui Silviu Prigoana.

Serviciile de intretinere si amenajare a spatiilor verzi din Cluj-Napoca sunt scoase la licitatie de primaria orasului. Daca, in 2011, contractul pentru patru ani a fost de 34 de milioane de lei – oferta depusa de castigatorul de atunci, firma Rosal – acum acestea sunt estimate la aproape 70 de milioane de lei, adica dublul pretului din 2011.

Si de aceasta data, serviciile de intretinere si amenajare a zonelor verzi din Cluj-Napoca sunt impartite pe doua loturi, in timp ce valoarea totala, fara TVA, este de 69.148.877 de lei.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 27 august 2015, iar contractul va avea o durata de patru ani de la semnarea lui.

Incepand din 2011, spatiile verzi din Cluj-Napoca sunt intretinute de firma Rosal, pentru suma totala de 34 de milioane de lei. La licitatia din 2011 au participat firmele Rosal, Rasimo si Romprest, iar cea mai buna oferta financiara a venit din partea societatii controlate de Silviu Prigoana. Rosal a intretinut, din 2011 incoace, spatiile verzi din intreg orasul (ambele loturi).

Inainte de aceasta data, monopolul pe aceste servicii era detinut de Rosal si Rasimo, considerate firme "de casa" ale Primariei Cluj-Napoca.

 

Adauga comentariu