Incep lucrarile pentru doua parkinguri in zone importante din Cluj-Napoca

 

Administratia locala anunta timpul de realizare a doua parkinguri noi pe strazile Mogosoaia si Primaverii. Potrivit anuntului facut de Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea este mandatat special pentru a supraveghea realizarea celor doua obiective.

“Domnul viceprimar mi-a dat doua vesti bune in aceasta dimineata. Se ocupa personal de doua proiecte de parking: Mogosoaia 7-9 si Primaverii 8. Este un contract semnat pentru ceea ce inseamna Studiu de Fezabilitate. Atat la parkingul Mogosoaia cat si la parkingul Primaverii, avem un contract semnat, cu ordin de incepere din data de 14 august. In total, vor fi trei luni de proiectare si 18 luni pentru executie lucrare”, a explicat Emil Boc.

Terenul pe care se va construi parkingul din Manastur  este delimitat de străzile Primăverii și Peana, “intr-un spațiu nesistematizat ocupat în prezent de 106 garaje individuale” ]n suprafață de 5.547 mp.

In proiectul de hotarare se menționeaza ca “toate garajele, cele existente pe amplasament, inclusiv cele din arealul studiat, se propun spre demolare pentru restructurare si regenerare”.

Potrivit edilului, proprietarii acelor garaje au termen pana in 15 august sa isi demoleze de buna voie constructiiile. In cazul in care acest lucru nu se intampla, Primaria va interveni. In mod obligatoriu pentru demolarea acestor constructii.

“Vom incepe interventiile cu zonele Mogosoaia si Primaverii, unde se vor demara lucrarile de constructie a celor doua parkinguri. Ulterior, vom interveni si in restul zonelor de cartier, unde nu sunt revendicari de proprietati si se afla in continuare garaje construite. Pe strada Brates, deja exista persoane care au inceput sa isi demoleze garajele”, a mai explicat Emil Boc.

 

Adauga comentariu