Incendiu puternic la fabrica Sanex din Cluj: zeci de persoane evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți în incinta fabricii Sanex, iar un număr de 20 de persoane au fost evacuate de la locul de muncă până la sosirea pompierilor. Incendiul ar fi fost declanșat de la un echipament al instalației de alimentare cu gaze naturale. 

„Două autospeciale, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopții trecute ca urmare a unei solicitări cu privire la izbucnirea unui incendiu într-o hală de producție a unui operator economic situat pe strada Beiușului din municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, după înregistrarea apelului pe numărul unic pentru urgențe 112, în jurul orei 03:50, la fața locului au fost evacuate circa 20 de persoane de pe locul de muncă, până la sosirea pompierilor, iar personalul cu atribuții privind prima intervenție în cadrul operatorului economic a intervenit cu mijloace de primă intervenție, limitând extinderea flăcărilor mai departe de un palet încărcat cu materie primă”, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. 

Din fericire, nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la un echipament al instalației de alimentare cu gaze naturale.

 

Adauga comentariu