Incendiu pe strada Cantonului! 20 de baraci au ars (VIDEO)

Focul a izbucnit in aceasta seara, in jurul orei 20.00. Incendiul s-a declansat in zona Dallas, iar focul s-a extins de la o baraca la alta, pana a distrus 20 de astfel de constructii improvizate. 

"Am intervenit cu 6 autospeciale si 20 de pompieri. Au fost stinse aproape toate focarele. Incendiul s-a intins pe aproximativ 500 de metri patrati", a declarat pentru ziardecluj.ro Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU CLuj.

UPDATE: Incendiul a pornit, se pare, după ce un bătrân care a făcut foc în baraca în care locuia a adormit. S-au aprins niște haine aflate în apropierea sobei, după care flăcările s-au extins la întreaga locuință. De aici, focul a cuprins fulgerător și celelalte barăci aflate în apropiere. În urma incendiului au ars 8 barăci, au rămas fără acoperiş 8 familii compuse din 18 adulţi şi 16 copii. 

Comentarii

elf

20.10.2017 21:43

Boc ar trebui sa raspunda pentru ca toleaza un astfel de habitat total insalubru, expus la incendii si dezastre ,Este cel mai mare focar de prostitutie, hotie, parazitoze si mizerie din Cluj-Napoca .

Razvan C.

22.10.2017 22:44

Elf, partial ai dreptate. Dar nu ti-as dori sa fii in locul lor. Fara nimic deasupra capului cu iarna ce se apropie.

Adauga comentariu