Incendiu în Mănăștur. O persoană a ajuns la spital cu arsuri și alte nouă au fost evacuate - VIDEO

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața, în jurul orei 05.50, pe Aleea Micuș din cartierul Mănăștur. La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii,  un echipaj SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. 

Incendiul a izbucnit la un apartament, cel mai probabil din cauza unui reșou uitat în priză. Operațiunea de stingere a durat aproximativ o oră. Persoana care locuia în apartament a suferit arsuri și a fost transportată la spital. 

"Am fost solicitați în jurul orei 05.50 pe Aleea Micuș din municipiul Cluj-Napoca să intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în apartamentul situat la parterul unui imobil de locuințe. Au fost dislocate la locul evenimentului două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD si două SAJ. Au fost evacuate din blocul de locuinte noua persoane, dintre care 4 au fost consultate si transportate la spital. Persoana care locuia în apartament a suferit arsuri și a fost transportată de urgență la spital, celelate trei nu prezentau afectiuni grave, fiind evaluate privind agitația psihomotorie și posibilitatea de a fi fost intoxicate cu fum", au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. 

Adauga comentariu