Incendiu la un bloc pe strada Oașului. Locuitorii s-au refugiat pe acoperiș. S-a instituit PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE - FOTO și VIDEO

UPDATE 12.10: Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj au decis punerea în aplicare a Planului Roșu de Intervenție. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate în siguranță. În continuare se lucrează la stingerea incendiului. 

 

Pompierii au intervenit la un imobil de pe strada Oașului. Potrivit primelor informații, focul a pornit din subsolul unui bloc, în parcarea subterană a acestuia. Locuitorii au sunat la 112 după ce fumul s-a extins în toată parcare. 

La fața locului s-au deplasat autospecialele de la ISU și două echipaje de poliție. Potrivit surselor, blocatarii s-au refugiat pe acoperișul blocului și asteaptă să fie evacuați în siguranță. 

„Este vorba despre incendiu la un imobil cu mai multe nivele, se lucrează în acest moment pentru evacuarea unor persoane, surprinse de degajările de fum pe acoperișul clădirii”, arată reprezentanții ISU Cluj.

Știre în curs de actualizare...

Adauga comentariu