Incendiu la Sinterom: o hală a fost cuprinsă de flăcări - FOTO

Un incendiu a izbucnit la combinatul Sinterom de pe Bulevardul Muncii. Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o hală. 

Din primele informații, în interior se executau tăieri de metal, iar scânteile au provocat incendiul care s-a extins la ecoperiș. 

Incendiul a fost stins de pompieri înainte de a se extinde și la celelalte construcții.

UPDATE:

Ca urmare a incidentului din aceasta dimineata, de pe platforma Sinterom va transmit punctul de vedere al reprezentantilor companiei.

„Pentru compania noastră, incediul care a avut loc astăzi, într-o hală aflată în conservare de 10 ani pe platforma companiei reprezintă un eveniment deosebit, pe care îl tratăm cu seriozitate și implicare. Regretăm incidentul și ne-am fi dorit ca Remat Brașov, firma care își desfășura activitatea în hala noastră să fi acordat o atenție sporită acțiunilor de siguranță privind incendiile. Din momentul producerii incidentului au fost luate toate măsurile prevăzute de lege pentru a stinge incendiul și a securiza zona. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a întocmit un proces verbal și a constatat ca nu sunt pagube materiale și totul este în siguranță acum.

 

 

Adauga comentariu