Incendiu la rampa temporară de deşeuri de la Pata Rât. Al doilea din acest an

Luni, în jurul orelor prânzului, deşeurile de la rampa temporară de gunoi de la Pata Rât au luat foc. Gunoaiele ard pe o suprafaţă de 100 mp, greu accesibilă. Nu este prima dată când depozitul de la Pata Rât ia foc. 

În jurul orei 13.30, a izbucnit un incendiu la rampa temporară de gunoi de la Pata Rât. Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, intervine o singură autospecială. Este vorba despre o suprafaţă de 100 mp cuprinsă de flăcări. 

La trei ore de la izbucnirea incendiului, pompierii încă se luptă cu flăcările. 

“Avem o autospecială la faţa locului, zona este greu accesibilă, dar situaţia este sub control. Colegii mei se află la faţa locului”, a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

Acesta este al doilea incendiu care izbucneşte la Pata Rât. Anul trecut, au fost peste 30 de incendii la rampa de deşeuri. Reprezentanţii autorităţilor locale au declarat de fiecare dată că a fost vorba despre autocombustia gunoaielor la fiecare incident de acest fel de la rampă. Deşi ISU Cluj a derulat anchete de fiecare dată, rezultatele oficiale nu au fost făcute publice niciodată.

Adauga comentariu