Incendiu de proporții la o gospodărie din Cluj! Un bărbat de 80 de ani a fost transportat la spital după ce a suferit arsuri grave

Un bătrân în vârstă de 80 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, după ce casa acestuia a luat foc în urma unei butelii de gaz defecte.

„Trei autospeciale pentru stins incendii din cadrul subunităților din Gilău și Florești alături de o autospecială a serviciului voluntar pentru situații de urgență din Căpușul Mare și un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit, o bucătărie de vară și câteva anexe din localitatea Căpușu Mic.

Un bărbat de cca 80 de ani a suferit arsuri la nivelul feței și a mâinilor și a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital. Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit bucătăria de vară și anexele cuprinse în întregime de flăcări, precum și la acoperișul casei de locuit. Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările și au reușit să le oprească propagarea în limitele în care le-au găsit. Au fost distruse de flăcări bucătăria de vară cu mobilierul și aparatele casnice din aceasta, anexele gospodărești alături de cca 1000kg de lemne și acoperișul casei de locuit, cu o suprafață de cca 100mp. A fost degradat și tavanul locuinței, fără a se extinde la încăperile casei.

Din cercetările preliminare se pare că aragazul/furtunul sau butelia pentru alimentare cu gaz a aparatului de gătit avea un defect, iar în momentul când bătrânul care locuia acolo a vrut să aprindă focul pentru gătit s-au aprins lucrurile din apropierea aparatului de gătit”, au anunțat reprezentanții ISU. 

 

Adauga comentariu