Incendiu in cladirea Clubului MIDI. 70 de persoane evacuate de pompieri si jandarmerie

 

UPDATE 21.22: Contactat telefonic, patronul clubului MIDI a declarat pentru Ziar de Cluj ca incendiul din aceasta seara nu i-a afecat locatia. 

`Clubul MIDI nu este afectat. De asemenea doresc sa precizez ca noi ne-am luat masuri de protectie in cazul unor astfel de incidente de multa vreme. Nu suntem in pericol sa patim asa ceva vreodata`, explica patronul Clubului Midi, Cristian Tomoioaga. 

Cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj au intervenit in aceasta seara cu patru autospeciale in cladirea unde se afla Clubul Midi, din Cluj-Napoca. 

Potrivit primelor informatii, aproximativ 70 de persoane au fost evacuate din cladire. Incendiu a fost localizat in subsolul Clubului unde se afla un atelier de productie de boxe audio. 

De asemenea, aproximativ 20 de cadre militare intervin in acest moment pentru buna derulare a operatiunii.

Potrivit purtatorului de cuvant de la ISU Cluj, nu exista raniti sau persoane intoxicate cu fum, insa intreaga cladire este controlata pentru a se asigura ca focul nu se va extinde. 

`Incendiu pe str. Berăriei Cluj-Napoca, la subsolul clădirii, atelier de producție boxe audio. Au fost evacuate aproximativ 70 persoane. Intevenim cu 4 autospeciale si 20 cadre militare` au comunicat cei de la ISU imediat dupa ce au intervenit la locul incendiului. 

Stire in curs de actualizare...

 

Adauga comentariu