Încă un "prăfuit” pe străzile Clujului. Autoritățile aleg să închidă ochii la un fenomen din ce în ce mai alarmant

O demonstrație a preocupărilor sublime pe care le au adolescenții a fost înregistrată în zona Pieței Mihai Viteazu din Cluj-Napoca. Din imaginile surprinse, dar și din conținutul discuției înregistrate, pare-se că tânărul care este întins pe jos, nu este decât puțin ”prăfuit”. Bineînțeles, pentru autorități, acest caz poate trece neobservat. Dar, după cum observa șeful (interimar) al Poliției Cluj, Crisitan Ilea, nu există problema substanțelor psihoactive în Cluj-Napoca. Este o "exagerare a presei”. Așa să fie! 

Încă o mostră a acestei pseudo-probleme, pentru unii, a fost semnalată ieri în Piața Mihai Viteazu. Câțiva tineri se căznesc să-și dea seama cum îl pot ajuta pe adolescentul tăvălit pe jos, ca urmare a consumului de substanțe psihoactive. 

După cum vă puteți da seama, adolescentul în cauză se găsea ”în afara jocului”, adică în starea de post-consum. 

Ziar de Cluj a scris în repetate rânduri despre acest fenomen care a acaparat spațiul public din oraș: fie că e vorba de Parcul Central, de zona istorică a orașului sau de cartiere mărginașe, cazurile de consum a substanțelor psihoactive au devenit tot mai dese. 

Comentarii

Claudia

10.07.2018 17:27

Clar exagerați! Are dreptate Ilea!!! Nu e decât o manifestare normală într-un oraș de 5 stele!!!!!

Adauga comentariu