ÎNCĂ UN ACCIDENT grav la Huedin: Doi copii au murit, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Doi copii, unul de 11 luni şi unul de 5 ani, au murit, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier care a avut loc pe DN1 E60 la ieşire din oraşul Huedin, judeţul Cluj, după ce şoferul unui autoturism cu volan pe partea dreaptă a pătruns pe sensul opus.

„Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineaţă pe DN1 E60 la ieşire din Huedin în care au fost implicate două autoturisme. Un copil de 5 ani şi o fetiţă de 11 luni au decedat iar o altă persoană este rănită. Din primele cercetări rezultă că un autoturism cu volan pe dreapta care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin a pătruns pe sensul opus unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau cei doi copii”, au spus sursele citate.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru descarcerarea și acordarea asistentei medical de urgență ca urmare a accidentului produs pe raza orașului Huedin, în jurul orei 5 dimineața.

O femeie a fost descarcerată, de pe locul șoferului, de către pompieri și a fost transportată de echipajul SMURD la UPU Cluj-Napoca, alături de soțul acesteia. Femeia a suferit multiple traumatisme și se afla în stare gravă. Doi copii, din același autoturism, au fost preluați de echipajele SAJ și au fost transportați la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul acestora (vârsta copiilor 5 ani și respectiv 11 luni).

A mai fost consultat de echipajele medical și șoferul celuilalt autoturism, care a refuzat transportul la spital.

Adauga comentariu