Încă o promisiune neonorată de Emil Boc: Parcarea în Parkingul Negoiu se amână pentru la anul

Și-abia ce a promis jupânul Emil Boc că se va parca în luna decembrie “cel târziu” în Parkingul Negoiu – știți, acea investițe a municipalității care se finalizează de prin anul 2013, că Inspectoratul pentru Situații de Urgență a constatat neregului de execuție și a amânat darea în folosință pentru la anul. Sperăm că nu și la mulți ani!

După ce s-a lăudat mai ieri cu recepția lucrărilor de către Primărie, Emil Boc l-a băgat azi la înaintare pe Gheorghe Șurubaru, așa-zisul city manager, să ne explice că au fost constatate “neconformități care trebuie rezolvate”.

”Luni s-a constituit comisia de recepție, ne-am întâlnit la parking cu reprezentnații ISCTR și ISU a început recepția acestui parking. Este un obiectiv major. Încep să apară undele neconformități care se vor remedia. ISU a constatat unele neconformități, așteptăm să primim o listă, așteptăm să primim eventuale probleme și de la ISCTR, dar toate sunt rezolvabile. După centralizarea tuturor acestor neconformități vom da termene de remediere astfel încât să putem da în administrare serviciului de parcări. Este un obiectiv mare, apar unele probleme, dar niciuna nu este de maximă importanță astfel încât să nu poată fi dat în administrare. Sper ca până la sfârșitul anului să remediem ceea ce este de remediat, astfel încât în ianuarie să îl putem da clujenilor. Siguranța este pe primul plan și ISU se uită mult mai atent și trebuie să remediem neconformitățile sesizate”, a declarat Șurubaru.

Le reamintim celor de la municipalitate că, dacă tot au amânat punerea în folosință pentru “remedieri”, să facă bine să remedieze și situația semnalată de Ziar de Cluj luna trecută:

Salutăm evoluția administrației clujene la proaspăt terminatul Parking Negoiu. În primă fază am crezut că au uitat să pună în proiect canale de scrugere a apei care se adună la ultimul nivel neacoperit al lucrării, însa nu am avut dreptate. Un inginer expert în proiecte marca "Dorel" ne-a spus că, de fapt, utilitatea apei în parcare e pentru ca să ne spălăm de noroi încălțămintea când ieșim din mașină. Desigur, municipalitatea s-a gândit că, orice om care are bani de parcare pe Negoiu, are și bani de încălțăminte scumpă care să nu se dezlipească atunci când intră în contact cu apa. În plus, pe timp de vară, îți dă senzația de ștrand și te consolează dacă banii de vacanță ți se duc pe amenzi pentru parcare sau chiar abonamente.

Adauga comentariu