Inca doua trupe au picat din lista Peninsula 2013

Festivalul Peninsula 2013 include in acest an un numar dublu de concerte fata de editia din 2012, organizatorii anuntand peste 140 de trupe si DJ-i care vor concerta zilele acestea pe Valea Garbaului din Cluj-Napoca. Numai ca trupele cad pe capete - dupa Keiser Chiefs si Dragonforce, de pe lineup se retrag Pitchin Dirtyphonics si La Roux. De aceasta data, organizatorii festivalului nici nu s-au mai obosit sa anunte pierderile. Pe multe dintre afisele imense Peninsula, postate peste tot in tara, apar numele celor doua trupe, scrise cu litere mari, colorate. Chiar si pe site-ul Peninsula, la categoria "artisti", apar pozele cu atristii din Anglia si, respectiv, Franta. Cu toate acestea, La Roux si Pitchin Ditryphonics nu vor ajunge anul acesta pe Valea Garbaului. Iar reprezentantii festivalului nu s-au obosit nici macar sa trimita un comunicat de presa rece, asa cum au facut-o cand au anuntat primele doua "reduceri" de trupe. Peninsularii organizatori prefera sa ascunda gunoiul sub pres si sa taca malc. Trupele sunt confuze Daca spectatorii au fost pacaliti cu nume pe care nu o sa le vada si auda anul acesta pe Valea Garbaului, reprezentantii trupelor sunt confuzi. Asa cum spuneau si cei de la Kaiser Chiefs, ei nu stiu ce se intampla, comunicarea cu organizatorii festivalului e deficitara si evaziva.
"I still don't know. I dont really know what's happening but our management are still working on it. We really want to come but I have the feeling it's not gonna happen... I don't know.. we'll see" / ("Inca nu stiu. Chiar nu stiu ce se intampla, managerii nostri inca se ocupa de aceasta problema. Chiar vrem sa venim (la Peninsula n.r.), dar am sentimentul ca acest lucru nu se va intampla. Nu stiu, vom vedea"), au spus cei de la Pitchin Dirtyphonics. La Roux ne-au raspun simplu: nu venim. "Thank you for your email, La Roux will not be playing at this event".
Tiparul buclucas Contactati, reprezentantii Peninsula au confirmat Ca La Roux nu vor canta in cadrul festivalului.
"In momentul in care am dat BT-ul (bun de tipar) pentru afise, prezenta La Roux era sigura. Dupa aceea, insa, nu am mai anuntat nimic, nu i-am trecut nici pe site", a spus, pentru Ziar de Cluj, Elod Balázsi-Pál, directorul de comunicare al Peninsula.
Cu toate acestea, Peninsula nu a trimis nici un comunicat in care sa anunte ca, desi sunt trecuti pe afise, La Roux nu vor ajunge la Cluj. Despre prestatia Pitcin Dirtyphonics, directorul de comunicare nu are un raspuns concret.
"Azi vom avea un raspuns final, daca vin sau nu la Peninsula", a declarat Balázsi-Pál, declaratie care spune multe despre organizarea acestui festival, daca e sa ne gandim ca el a inceput deja.

Comentarii

dorian

21.07.2013 10:22

smear campaign

Ion

19.07.2013 14:27

Mergeti, mai baieti si fete de la ziarul lui alexa, la nunta zamfirei din bistrita daca peninsula va sta asa tare in gat..

Marina

19.07.2013 14:21

Da...Peninsula asta e plină de surprize neplăcute. Mă așteptam la mai mult de la un grup de persoane care cică organizează ”cel mai mare festival din România”.
Este prima dată când mă duc la Peninsula doar pentru trupe.
Sper să se lase de meserie organizatorii...

Peninsula 2013 ...

22.07.2013 11:15

[...] La Roux, Dirtyphonics, Aly & Vila iar in ziua #3 s-au anuntat noi modificari in program. Desi pe site inca apareau… Noroc de Paul Kalkbrenner care a atras cel mai mare public la acest festival. Cu siguranta [...]

Adauga comentariu