Inaugurare fără panglică, dar cu panglicari! Emil Boc a deschis circulația pe podul Fabricii, ca să o închidă iar

Dacă Emil Boc ar fi o bicicletă, i-ar bate lanțu'. Altfel nu ne putem explica cum primarul nostru se poate lăuda că a inaugurat „provizoriu” un pod, pentru ca mai apoi să-l închidă. După care va urma o nouă inaugurare. Chestii complicate pe care nici Albert Einsten nu le-ar înțelege. 

„Deschiderea circulatiei pe Podul Fabricii (caracter provizoriu). Azi am deschis traficul pe podul Fabricii, pe toate cele 4 benzi de circulatie. Ca o forma de respect pentru cetateni, Primaria impreuna cu firma de constructii, au reusit sa deschida podul, cu caracter provizoriu, mult mai devreme in raport cu termenul de finalizare a lucrarilor, mai 2020.
Ce inseamna caracter provizoriu? In primavara, timp de 45 de zile, vom mai avea restrictii de circulatie, pe rand, pe cate o banda de circulatie, in vederea montarii panourilor fonoabsorbante si a inchiderii rosturilor de dilatatie. Podul are o lungime de aprox 300 de metri si a fost reabilitat de catre firma S.C. ARL Cluj S.A”, s-a lăudat Boc pe Facebook. 

Așadar, pentru a nu supăra clujenii (care oricum încep, în număr tot mai mare să-l taie de pe listă) Emil Boc s-a gândit să deschidă provizoriu podul Fabricii. În primăvara se va apuca de lucrări și circulația va fi iarăși blocată luni bune. „Din respect pentru cetățeni”, desigur. 

 

 

 

Adauga comentariu