Inainte de Craciun, clujenii strang donatii pentru adapostul de animale a lui Radu Tarmure

Luni, 21 decembrie, clujenii inimosi pot face o fapta buna pentru a veni in ajutorul lui Radu Tarmure, cel care si-a dedicat viata pentru salvarea animalelor fara stapan. Tinerii s-au mobilizat si vor amenaja un stand in fata Iulius Mall, unde se poate dona mancare sau sume de bani. Ajutoarele vor ajunge la adapostul lui Tarmure, care are in grija 900 de caini si pisici.

Radu Tarmure se ocupa de unul singur de un adapost de animale, amenajat in grajdurile fostei ferme Agroindustriala din Cluj-Napoca. Aici, clujeanul in varsta de 55 de ani are grija de 900 de caini si pisici. Pentru animalele fara stapan, Radu Tarmure este singura salvare.

Mai multi tineri inimosi au decis sa vina in ajutorul acestuia, iar inainte de Craciun vor strange hrana si bani pentru adapost.

“Luni, 21 decembrie 2015, la Iulius Mall in fata va exista un stand unde incercam sa strangem donatii pentru adapostul domnului Radu Termure (indiferent ca puteti dona o suma sau o cantitate de hrana).
Tonele de hrana necesare lunar pentru cei peste 900 caini de la adapost si zecile de pisici, tonele de apa cumparate si transportate, apoi distribuite la adapost, cheltuielile aferente chiriei si, nu in ultimul rand, datoriile acumulate, plus nevoia urgenta de muncitori care sa lucreze la adapost si care nu sunt de gasit... Toate aceste probleme fac necesar ajutorul dumneavoastra, al clujenilor, in primul rand.
De ce? Pentru ca Radu Termure a construit o afacere de succes acestui oras, a adunat de pe strazi si a salvat din ecarisaj sute si sute de animale condamnate la moarte. A contribuit si a elaborat legile azi in vigoare care pedepsesc abuzurile impotriva animalelor. Si pentru ca el este singurul care nu refuza niciodata sa acorde ajutor unui animal intr-o situatie critica, indiferent ce costuri si efort implica aceasta”, spun initiatorii.

Cei care doresc sa ajute animalele fara stapan de la adapostul lui Radu Tarmure, pot sa doneze bani si in conturile puse la dispozitie:  Paypal: radutermure@gmail.com
Cont LEI: RO71 INGB 0000 9999 0050 0153
Cont EURO: RO93 INGB 0000 9999 0137 7413
Cont USD: RO76 INGB 0000 9999 0194 3326

 

Adauga comentariu