Impresiile unui taximetrist clujean despre minunata organizare de la Untold: Poliția a avut un comportament deplorabil și penibil, cu decizii absurde

Comentarii

maria din Cluj

06.08.2017 14:01

 D-l taximetrist stie ca majoritatea colegilor lui sunt pro Untold, fara sa accepte nici macar idea sa se organizeze Untold, dar in afara orasului. Cred ca scriem si vorbim prea mult despre festival (desi e necesar si acest lucru, pana la pasul urmator): o actiune in instanta contra Primariei Cluj pentru tulburarea linistii publice si solicitarea de daune ar intruni sute de sustinatori, care ar putea acoperi onorariul avocatului. Ar avea castig de cauza 150%. Ar putea fi un caz interesant pentru un avocat. Organizatorii festivalului se bazeaza tocmai pe faptul ca de trei ani ne plangem dar nu mergem in instanta. 

Rol

06.08.2017 14:15

Asa a fost si in 90, imediat dupa Revolutie, dar Boc era prea tanar sa-si aminteasca.

Oana

07.08.2017 09:37

@Maria: corect. Pana nu-i dam in judecata, nu se va schimba nimic. E luni, 7 aug, ora 9:30 si inca aud basi monotoni si infiniti din Polivalenta. Astia nu mai pleaca acasa odata? Domnule primar, ma indoiesc ca autorizatia a fost emisa pana la ora asta. Nu vreti sa-i duceti acasa la dvs, sa le provoace leziuni auditive ireversibile fetelor dvs? Ca noi, cei de pe-aici, ne-am facut deja datoria din acrst punct de vedere.

Adauga comentariu