Impresia ca suntem cei mai buni. Cum se minte Clujul pe el insusi, cu largul nostru concurs

Comentarii

Făzănel, finu' ...

15.08.2018 12:11

Emerson se cam mută la Oradea.Bulangiul ăsta pitic nu vrea să spună dacă rămâne fer mult acolo.

Io

15.08.2018 14:43

Articolul surprinde realități crunte, contele de Răchițele a creat o bulă tip balon de săpun în care au picat majoritatea clujenilor.Septembrie și octombrie aduc dușul rece al supraaglomerării rutiere, poate ne-om trezi din letargie.

sorin

15.08.2018 15:41

Ai dreptate. Decădere a început cu Caritas. Oradea e la 10 ani lumină de noi. Degeaba au votat clujenii liberali, toți sunt puși pe furat si pe deasupra sunt mediocrii. Inclusiv țărănoiul din Floreşti. Când mă gândesc că Boc a fost prim-ministru mă mir că mai existam ca țară.

John

15.08.2018 18:08

Oradea e in scurt timp legata de vest,ungurii ajung cu autostrada la granita si in 5 ore esti la Viena,pana in Cluj faci aproape 3 de la Oradea si pe un drum plin de capcane. Pacat.

Gerula

16.08.2018 20:58

Am ajuns marți la aeroport venind din cipru - o scurta vacanta. Putzea efectiv zona, putzea pina la ambient. Pata Rât... Asta-i cartea de vizita a Clujului - poarta de intrare mirosind a buda...

Dragos

17.08.2018 00:32

In sfarsit un articol sincer si care indeamna la o analiza critica si impartiala asupra Clujului. Ca si constantean, ma asteptam sa fiu surprins si lasat masca de nivelul "nemaipomenit" de dezvoltare si occidentalizare al Clujului, dar, sincer sa fiu, am vazut ca e mai mult o spoiala! Insa, cele mai mari diferente dintre Constanta si Cluj tin de perceptia localnicilor: in timp ce constantenii se simt nemultumiti si rusinati de orasul lor (e drept, Cazinoul arata si azi ca dupa razboi, iar primarul e tot un PSD-ist smenar), clujenii astia parca sunt in delir: mai degraba iti permit sa ii injuri pe ei de mama, decat sa zici ceva de orasul lor "sfant"! De unde oare aceasta diferenta?

Nicu

17.08.2018 05:31

Clujenii nu sunt mai superiori decat alti ardeleni. Daca locuiesti intr-un oras universitar, cultural, liberal , de dreapta, etc, bla- bla si trimiti in Parlament indivizi precum Nicoara, Stamatian, iti place sa stai in autobuze blocate in trafic datorita lipsei de centuri, de strazi largi, de pasaje, sa inhalezi mizeria de la Pata Rat, sa nu-ti poti valida cartele ca nu functioneaza tiketingul, inseamna ca esti cam inapoiat mintal. Da, dar esti clujean. Sa nu dai o fuga pana la Felix, sa vizitezi cu un drum si Oradea sau Alba Iulia, si sa o tii cu Clujul in sus din mandrie de idiot retard, din nou e o problema. Dar sa votezi acelasi CJ, acelasi CL si aferentele cu precizarea ca n-am cu cine altcineva, inseamna ca suntem clujeni , adica caracalenii Ardealului.

Septi

17.08.2018 10:21

Cu vocabularul asta de teleorman mai mult de o primarie comunala (tot in teleorman) cam slabe sanse sa prinzi!se vede clar ura si frustrarile ce te macina!poate cunosti tu un oras fara probleme!?sau ai impresia ca ai putea tu sa creezi unul?cu limbajul tau poti incerca la videle...

dacopatul

17.08.2018 15:52

Suntem pielea pulii

Adauga comentariu