Impact frontal între un TIR și o mașina mică. UPDATE: patru victime (soferul, o pasageră și doi copii). Traficul din zona Huedinului, blocat pe ambele sensuri

Accident grav petrecut la ieșire din Huedin spre Oradea. Potrivit primelor informații, este vorba despre un tir și un autoturism. Cauza stabilită este pătrunderea pe contrasens a autoturismului. În urma impactului, trei persoane care se aflau aflau în autoturism au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.  Traficul este blocat pe ambele sensuri. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Cluj, traficul este blocat pe DN1E60 Huedin – Oradea, la kilometrul 528+900 de metri din cauza  unui accident rutier produs între un autoturism şi un autotren.  În urma evenimentului au rezultat 3 victime conștiente(transportate la spital).

Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat.

UPDATE: 

 Șoferul autoturismului( un bărbat din Bihor) și o pasagera din autovehicul sunt răniti grav. În mașină se mai aflau și doi copii(4 și 14 ani) care au scăpat cu răni ușoare.

Știre în curs de actualizare...

Adauga comentariu