Imaginile dezastrului de pe Autostrada Transilvania VIDEO

Autostrada A3 lot Chețani-Câmpia Turzii: la 6 ani distanță de la inițierea lucrărilor, contractul a fost reziliat de CNAIR. Însă, stadiul lucrărilor reflectă perfect dezastrul de pe Autostrada Transilvania lăsat în urmă de fostul ministru al Transporturilor, Lucian Bode. 

Lotul Chețani-Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania a fost marcat în permanență de întârzieri.

În 2019, lucrările au avansat cu doar 10%.

Tot cu 10% au avansat lucrările și în mandatul fostului ministru al Transporturilor, Lucian Bode, chiar dacă acesta susținea că a preluat acest tronson sub forma unui „muzeu”.

CITEȘTE ȘIAutostrada Transilvania: Lotul Chețani-Câmpia Turzii, avans de doar 20% în ultimii doi ani. Bode: Dacă lucrările nu se vor finaliza anul viitor, contractul va fi reziliat

„Vă prezentăm mai jos imaginea dezastrului în derularea proiectelor de infrastructură.

Stadiul șantierului de pe Autostrada A3 Chețani-Câmpia Turzii, la 6 ani de la semnarea contractului și la cateva zile dupa rezilierea lui”, semnalează reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.

sursa: asociatiaproinfrastructura/facebook.com

Ziar de Cluj sublinia problemele de pe acest lot al autostrăzii Transilvania încă din vara anului trecut, lucrările fiind mult întârziate, principalul motiv al întârzierilor fiind problemele finaciare mari cu care se confruntă antreprenorul.

Recent, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat rezilierea contractului cu constructorul sectorului Cheţani – Cîmpia Turzii din Autostrada 3, unde progresul lucrărilor, în ultimele 5 luni, a fost de doar 1%. 

După rezilierea contractului, CNAIR va elabora o nouă documentație de atribuire în vederea relicitării acestui contract pentru finalizarea lucrărilor de construcție a acestui sector de autostradă.

Adauga comentariu