IMAGINI TERIBILE: Nimanui din Clujul asta de mari scule nu ii pasa de distrugerea padurilor din zona Belis. Nu e nimic, noi va mai dam un set de poze proaspat facute cu paduri proaspat ciuntite!

Ce vedeti dumneavoastra in poze nu e adevarat. E trucaj. Noi, jurnalistii, nu aveam ce face si ne-am apucat sa taiem noi copacii din Belis prin programul de editare Photoshop.

In fapt, in zona Belis nu s-a taiat niciun copac, padurea e la locul ei, nu s-a imbogatit nimeni din cherestea ciordita. 

Totul e perfect la Belis, va dam si coordonatele conform Google Maps: 46.687449 [1], 23.057517 [2], acolo unde am facut aceste poze. 

Tot in padure am observat si stive de crengi de brad plasate in locuri ascunse, probabil ursii polari din zona le-au taiat.

Alte poze le-am facut pe drumul care coboara din Comuna Marisel, Crucea Iancului spre Fantanele Belis, Judetul Cluj. Sunt facute in 11 aprilie. 

De asemenea, trecand prin Dealu Negru, am observat nenumarate gospodarii in care zaceau cantitati mari de busteni si lemn prelucrat
sub forma de cherestea. Probabil erau printate 3 D, nu taiate cu tupeu din padure.

Daca ii intrebati pe aia de la Mediu, o sa zica ca nici vorba, toate zecile de hectare de paduri distruse de la Belis sunt in regula, sunt conforme, era cam batrana padurea si a trebuit taiata in masa.

Daca ii intrebati pe aia de la Garda Forestiera, aia se ascund ca sobolanii si isi ascut creioanele in ascutitorile primite de la Schweighofer.

Daca ii intrebati pe procurorii sau politistii clujeni de ce nu sunt arestati hotii de paduri, de la mic la mare, o sa va spuna ca nu au timp de rahaturi. 

Fiindca distrugerea padurilor Clujului e un rahat, e mai important sa stam pe Facebook.

Comentarii

alt neuron

12.04.2018 19:11

Sa nu cumva sa mai dati poze!De frica, si mai ales de rusine ,criminalii padurilor vor inceta masacrul.Daca nu cumva s-ar putea sa se sinucida.Nu fiti atat de duri.

Lemnu

12.04.2018 22:51

Cei de la Garda Foredtiera Cluj sunt complici!
Faceți o anchetă jurnalistică extinsă, întrebări și în stânga și în dreapta, și pe unii și pe alții, apoi o să vă cruciți!
DNA știe multe despre Garda Forestiera dar pare că joacă politic, culmea, politic.

ASTA e solutia

12.04.2018 23:42

""Politia militară dintr-o țară asiatică a primit ordin SA TRAGA CU RACHETE DIN ELICOPTERE dacă văd tăietori ilegali de lemne. Decizia a fost anunțată în Cambodgia, ... comerț ilegal de milioane de dolari, potrivit Hotnews.ro.  „Am trimis deja două elicoptere pentru raiduri ... . Am ordonat ca rachetele să fie trase din aer”, ... . Organizația de mediu Global Witness a descoperit în urma unei anchete că cererea de mobilă din palisandru din China a crescut comerțul ilegal din Cambodgia. Aceștia spun că este posibil ca tăietorii ilegali de lemne să lucreze în parteneriat cu oficiali guvernamentali. ""  http://greatnews.ro/tara-in-care-hotii-de-lemn-sunt-atacati-cu-rachete/  un articol excelent scris "De către Ionuț Fantaziu - Feb 26, 2016" de pe http://greatnews.ro

io

13.04.2018 08:48

Si cine e primar in Belis? Un reprezentant al ciumei rosie adica PSD cel care sunt sigur ca stie ce se intampla acolo doar ca daca isi ia dreptul inchide ochii.Tovarasu primar inchide ochii sau poate este pe aceeasi mana cu cei care taie padurea

rftghost

13.04.2018 13:28

Mda, ciuma rosie din tara asta nu cumva e comandata undeva sus, de un pur neamtz cu cateva case? Sau ala dorme in post, ca o planta de plastic ce e?

Ana

13.04.2018 09:36

Păi dacă președintele partidului poate atunci un biet primar de ce nu?

Cetatean din Belis

13.04.2018 10:30

Napasarea organelor silvice lasa de dorit indiferent din ce paritd au facut parte cand au fost la putere au furat stiind ca nu se stie cand vor mai apuca iarasi sa fure sa isi faca avere si tot asa padurea noastra scumpa si draga  intr-o buna zi nu va mai fi si ne vom uita la munti si dealuri golase.

io

14.04.2018 08:01

In trecut primarul din belis sau balcesti avea gater asa ca ce ne mai miram?acuma nu imi aduc aminte cum il cheama dar stiu sigur ca asa a fost

Adauga comentariu