Imagini din satelit cu locuințele familiei Lucan. Două case ”despart” un drum

Mihai Lucan a “secţionat” pur şi simplu strada Stejarului cu această vilă de aproape o mie de metri pătraţi, afirmă cei de la Cancan.

 “Cândva era stradă aici…”, a mormăit un vecin, cumva cu teamă de a da mai multe explicaţii.

Lucan şi soţia locuiesc aici, însă din filmările şi fiul său, Valerian, locuiește acolo cu soţia. Reamintimc că la percheziții, ginerele său se afla la faţa locului, a fos prins chiar când încerca să sară gardul cu un rucsac plin cu valori, pe drumul din spatele caselor lui Lucan.

Mihai Lucan nu mai este văzut însă cu aceeaşi ochi de clujeni, de aceea acum petrece mai mult timp în Bucureşti, acolo unde mai are două locuinţe, mai arată cei de la Cancan.

Clinica lui privată din Cluj funcţionează însă, şi chiar medicul Mihai Lucan mai oferă consultaţii, de operat însă ni s-a comunicat că “o face doar la Bucureşti”, însă nimeni nu ştie încă unde.

Chirgul Mihai Lucan, cel care a reuşit un transplant în premieră mondială în 2007 şi a salvat de la moarte multe vedete cu greutate din România, este cercetat pentru că ar fi delapidat spitalul pe care îl conducea cu 1 milion de euro. Dosarul însă a rămas la DIICOT de aproape doi ani. 

Adauga comentariu