Îi felicităm pe primarul Șulea și firma Diferit pentru calitatea excelentă a lucrărilor de pe centrura de Sud Florești-Cluj-Napoca! VIDEO

O temă de campanie electorală, tranformată în timp într-o adevărată poveste de coșmar și încercată zilnic de mii de floreșteni - aceasta este istoria Centurii de Sud Florești - Cluj-Napoca. Cu pumnul în piept, primarul comunei-dormitor Florești, Horia Șulea, promitea realizarea acesteia în decurs de 6 luni. S-au tot scurs zilele, care s-au transformat în luni și ani, cetățenii au rămas într-o continuă așteptare, vreme în care primarul a reușit performanța de a ajunge cu lucrările la acest drum în instanță. 

Lucrările la Centura de Sud au început în 2016, după ce primarul Horia Șulea anunțase că Diferit SRL va executa noul drum de legătură cu oraşul Cluj-Napoca. Aceasta oferise cel mai mic preţ, 28,4 milioane lei, în cadrul licitaţiei la care se mai înscriseseră alţi opt constructori. 

Ulterior, firma Diferit, executantul lucrărilor la Centura de Sud Florești, a solicitat mai mulți bani pentru acest proiect. Lucrările au fost blocate, după ce Primăria Florești a fost chemată în judecată de către constructor. 

După cum arată întregul traseu, unul sinuos, evident că acesta este foarte departe de ceea ce ar trebui să fie un drum de centură. Extrem de îngust, pe multe porțiuni nu încap să treacă două mașini în același timp, iar riscul de accidente este la ordinea zilei.

Cu toate acestea, oamenii care locuiesc în zonă sunt nevoiți să se aventureze zilnic pe acest drum.

În zonă continuă să se dea în folosintă apartamente și case, iar viitorii locatari vor fi nevoiti să circule în aceleași condiții precare. 

Din păcate, activitatea primarului din Florești s-a mutat din realitatea concretă, pe rețeaua de socializare Facebook, unde continuă să enumere reușitele și să urmărească, prin intermediul Poliției Locale din Florești, cetățenii care-și expun criticile în spațiul virtual, într-un mod absolut liber.

Urmăriți mai jos cum arată Centura de Sud Florești. Imaginile sunt dezolante. 

CITEȘTE ȘIPrimăria Florești, chemată în judecată de către firma Diferit, constructorul Centurii de Sud. Compania vrea mai mulți bani

CITEȘTE ȘICand va fi gata Centura de Sud? Candva sau niciodata. Un santier lasat in plata Domnului, casti de protectie uitate pe camp si trafalete parasite

 

 

sursa video: Daniel Meze/Facebook

Adauga comentariu