A iesit “diplomatia” din Emil Boc. Cum a vorbit primarul Clujului cu un ascultator la radio: “Pastrati sfaturile pentru Capitala si rezolvati-va problemele acolo”

Comentarii

ionica

19.10.2015 16:42

Da, am constatat si eu ca fudulie si ipocrizie mai mare ca si la ardeleni nu am cunoscut in alte parti ale tarii! Se cred motul de pe ...rahat, dar cand dai motul la o parte pute, rau de tot!! Nicaieri nu am cunoscut prefacuti mai mari ca si ardelenii, care pe fata se gudura pe langa tine iar cand simt ca nu prea au de castigat nimic te lovesc pe la spate cand te astepti mai putin! Atata lipsa de coloana vertebrala si caracter ca si la ardeleni, mai rar! Sa ma ierte oamenii seriosi, dar prea multi duplicitari cunosc!

Cosmin

20.10.2015 10:37

Frumoasa caracterizare Ionica, doar ca un om care vorbeste asa isi da singur nota patru. Stai jos.Si daca ar fi sa facem generalizari, intereseaza-te putin din ce judete sunt romanii care muncesc si care sunt cei care ne fac de rusine in toata lumea...    

Johnny Depp

19.10.2015 17:12

Foarte bine i-a raspuns. Daca individul are treaba in zona aeroportului, isi putea gasi un loc de cazare in zona aeroportului, nu sa se cazeze in centru. Bucurestenii is de vina pentru totul.

nascut clujean

19.10.2015 17:25

cat rahatu' masii mai tre' sa-l suportam pe asta? ca io m-am saturat de nesimtirea lui....pe care am cunoscut-o inainte de a pleca prim-ministru

Nae

20.10.2015 06:37

Incredibil,  si cand nu ploua,  domnule Boc, de ce e aglomerat? Daca s-au terminat lucrarile de refacere , de ce e aglomerat? Dar s-au terminat? Cate pasaje,  drumuri de ocolire,  parkinguri,  ceva sa ne usureze viata in trafic ati facut? Nimica,  ati spart si refacut (sic), niste strazi relativ circulabile,  probabil rentabil pentru cei ce vor sustine campania electorala,  in rest nimica. Si cu ce pret? Blocaje,  nervi, batjocora. Si nu s-a incheiat.

Athos

20.10.2015 16:43

Cat tupeu are... Si Lulu facea ce a facut primarasul asta. Ca nu-l ducea mintea nu-i o surpriza, dar daca nu-i si fudul un pic...Cred ca e clar ca Nici un alt specimen nu putea fi premierul matrozului.

Adauga comentariu