Iaurt proaspat de bun cu pere si cognac

Iaurtul proaspat de bun de la Bonas poate fi consumat simplu, insotit de gustari sau in compozitia unor preparate usoare si racoroase. Mesagerul de Cluj va prezinta o reteta recomandata de Valentin Coman, expert bucatar, dar si sustinator al produselor Bonas.



Trei pere curatate de coaja si cotor se introduc in blender, mixandu-se impreuna cu 100 gr. de zahar tos si doua pahare de iaurt Bonas a cate 200 de grame. La final se adauga 30 ml. de cognac fin. Acest preparat se poate realiza in doar cateva minute, are o complexitate redusa, pretul ingredientelor este accesibil, iar gustul deosebit cu siguranta va va incanta.



Produsele lactate Bonas pot fi cumparate din punctele de desfacere din pietele agroalimentare Flora, Marasti, Hermes si Zorilor, de pe str. Dunarii nr. 24, str. Hateg nr. 15, str. Aurel Vlaicu nr. 27 si in cel din complexul Union. De asemenea, lactatele "proaspat de bune" mai pot fi achizitionate din Cora, Selgros, Profi, Kaufland si din reteaua de magazine Alimrom.


Nota: Material cu caracter publicitar

Foto (c) sxc.hu

 

Adauga comentariu