I se cere demisia lui Remus Lăpușan

Cozmin Sasa, președintele Pro România Câmpia Turzii îi cere demisia lui Remus Lăpușan, președintele PRO România după rezultatele dezastroase obținute. În județul Cluj, PRO România a obținut un rezultat de doar 3,33%. Partidul condus de Ponta nu a reușit nici la nivel național să atingă pragul de 5% pentru a ajunge în Parlament. 

“Stimați cetățeni ai județului Cluj! La alegerile parlamentare din 6 Decembrie, Partidul Pro Romania nu a obținut voturile necesare depășirii pragului electoral de 5% pentru a accede in Parlamentul României! La nivel județean, sub conducerea lui Remus Lăpușan a obținut un scor sub rezultatele de la alegerile locale! Un om politic care vrea sa aibă succes, trebuie sa țină seama de trei parametrii fundamentali:

1. Notorietatea-însușirea de a fi cunoscut de cât mai multă lume

2. Încrederea pe care o au oamenii in respectivul politician

3. Intenția de vot, care depinde de primele două.

Dacă după 25 de ani, un om politic cu notorietatea lui Remus Lapusan, care a fost tot timpul in prima linie - ba președinte la organizatia de tineret a PSD, director la AJOFM, președinte la organizatia județeana a PSD timp de aproape 10 ani, director la o societate de asigurări de anvergură europeană, membru in board-ul TransGaz, consilier local, lider de grup in consiliul Județean aproape opt ani, obține 3,5%, înseamnă ca are o problemă de ÎNCREDERE! Și nici nu este de mirare ca nu este credibil, atâta timp cât el , un îmbuibat al sistemului propovăduiește social-democrația in județul Cluj.

Mai mult decât atât, a încercat sa îmi vâre pe gât echipa looserilor lui Petre Pop, la care eu ar fi trebuit sa ii validez trândăvia, nemunca, impostura, scandalul cu masoneria și concediul de paternitate! Remus Lapusan!!! Poporul nu te vrea! Nici nu te iubește! De aceea, in numele organizației Pro Romania Câmpia Turzii îți cer imperativ doua lucruri: 1. In cel mai scurt timp posibil sa prezinți in fața colegilor o balanța cu veniturile și cheltuielile pentru toate fondurile utilizate in ambele campanii electorale ,însoțite de documente justificative și 2. Să dai dovada că ești un om de onoare și ai curaj, sa îți asumi acest eșec dezastruos și sa îți prezinți DEMISIA din toate activitățile politice, pentru ca oricum ești degeaba.”

 

Adauga comentariu