HUSE PREMIUM ȘI APLICAREA GRATUITĂ A FOLIEI PENTRU TELEFOANELE MOBILE, LA MOBIL CASE CENTRAL

Huse din silicon, sticlă sau ceramice, branduri premium sau produse pentru orice buget, căști, încărcătoare sau holdere auto - Mobil Case Central este locul unde găsiți toate accesoriile pentru telefonul mobil sau pentru tabletă, iar aplicarea foliei care protejează ecranul este un serviciu gratuit.

.

 

Reporter: Suntem la parterul magazinului Central, la Mobil Case, unde găsim toate accesoriile de care avem nevoie pentru telefoanele mobile

Dan Damșa, reprezentant MOBIL CASE: Comercializăm toată gama de accesorii pentru telefoanele mobile, asta însemnând folii de protecție, pop-socket, huse de spate, huse tip carte, de asemenea și partea de conectică, cabluri, încărcătoare, holdere pentru mașini.

Reporter: Câte tipuri de folii există, pentru protecția ecranului telefonului mobil și care ar fi diferențele între acestea?

Dan Damșa, reprezentant MOBIL CASE: Noi comercializăm de obicei foliile de sticlă, care sunt foarte bune pentru protecția împotriva șocurilor. Avem folii parțiale, care sunt mai accesibile la preț, avem și folii complete, care oferă o protecție totală pentru display-ul telefonului mobil. Avem și folii de silicon, pentru cei care doresc o folie mai subțire, să zicem, dar la fel de eficiente.

Reporter: Dacă discutăm despre prețurile foliilor de protecție a ecranului telefonului mobil, care este un preț minimal, de unde putem porni și până la ce preț ajungem?

Dan Damșa, reprezentant MOBIL CASE: La cel mai mic preț este folia de sticlă parțială, la 25 de lei. Avem folii ceramice la 39 de lei, acestea sunt niște folii intermediare, între cele de silicon și foliile de sticlă, avem și folii complete de sticlă, la 50 de lei.

Reporter: Manopera este inclusă în prețul foliei sau există un preț special, în cazul în care clientul nu știe să își aplice folia acasă și vine să îl ajutați dumneavoastră?

Dan Damșa, reprezentant MOBIL CASE: Oferim acest serviciu gratis, foliile noastre se montează gratis, fără a cere nicio taxă în plus. De-asemenea, dacă cineva vine cu o folie din exterior, nu se percepe niciun fel de taxă pentru aplicarea ei de către noi.

Reporter: Dacă ne gândim acum la husele telefoanelor mobile, acestea sunt de foarte multe feluri: huse care acoperă doar spatele telefonului, huse care îmbracă complet telefonul, iar despre culori, nu mai are rost să vorbim, sunt foarte multe combinații și nuanțe. Spuneți-ne ce huse cer cer cel mai mult, aici, la Mobil Case?

Dan Damșa, reprezentant MOBIL CASE: Cred ca pentru husele tip carte avem un public dedicat, persoanele în vârstă sunt cele care caută astfel de huse. Dar și husele de spate se vând foarte bine. Avem niște branduri premium, pentru persoanele mai pretențioase, care au un buget mai mare, care cunosc brandurile. De exemplu, brandul Spigen este un brand foarte popular, dar putem aminti și de Nillkin, Dux Ducis, toate sunt branduri premium. Husele Spigen le avem undeva la 99-115 lei, cele de le Nillkin sunt mai ieftine, la 30-50 de lei, dar avem și branduri mai ieftine, pentru orice buzunar.

Reporter: În ceea ce privește preferințele doamnelor, se mai caută și cumpără husele cu paiete, husele foarte colorate?

Dan Damșa, reprezentant MOBIL CASE: Se cer mult husele colorate, cu diferite modele, de-asemenea și inele pentru telefon și pop-socket-uri. Produsele acestea se pot oferi cadou foarte ușor, nu sunt foarte costisitoare. Aceste accesorii sunt folosite pentru a prinde telefonul mai bine, pentru a avea o stabilitate mai bună telefonul în palmă, atunci când scriem un mesaj sau pentru a pune telefonul într-o poziție fixă, când urmărim videoclipuri.

Reporter: Pe lângă huse și folii pentru telefoanele mobile, la capitolul accesorii mai sunt foarte multe accesorii: căști, încărcătoare, suporturi auto pentru telefoanele mobile. Ce se caută cel mai mult la Mobil Case, anul acesta?

Dan Damșa, reprezentant MOBIL CASE: Se cere mult partea de conectică, de cabluri. Cablurile au de obicei durată de viață limitată, chiar și cele originale, care vin împachetate și sigilate. Se mai caută încărcătoarele, dar și căștile, care au și ele o durată de viață mai scurtă. Suntem foarte mult în mișcare, mult pe drum, în mașini, folosim căștile foarte des, dar și holderele auto, care ne ajută în interiorul autovehiculului, respectând și legile. Avem și huse pentru tabletă, pe diferite mărimi, dimensiuni, diferite culori.

Reporter: De la ce preț pornesc aceste huse? Prețul depinde de materialul din care sunt confecționate husele sau de dimensiunea lor?

Dan Damșa, reprezentant MOBIL CASE: Prețul este în funcție de dimensiunea tabletei și pornește de la 35 de lei pentru husele tabletelor mai mici.

Interviul integral, în materialul video.

 

Adauga comentariu