Horia Şulea: "Nu mai avem gunoaie şi parcă ne lipseşte ceva"

După ce problema gunoaielor din Floreşti s-a rezolvat, fie ea şi temporar, primarului Horia Şulea "îi arde" de glume.

Întrebat care e situaţia, la momentul actual, edilul a răspuns: "Nu mai avem gunoaie şi parcă ne lipseşte ceva."

Încă de duminică după-amiază era curat Floreştiul, iar maşinile companiei care a reuşit să scoată cele peste 500 de tone de deşeuri din comună au intrat deja pe graficele de ridicare.

"Zonele unde ghenele sunt subdimensionate, mă refer la imobilele de locuinţe colective, vor beneficia de ridicare zilnică", a mai precizat edilul.

Tariful de ridicare va rămâne acelaşi, de 8 lei pentru fiecare persoană, însă acesta va fi transformat în taxă, urmând să fie plătită într-un cont deschis de primărie.

Compania Strict Prest, administrată de Mircea Vereş a intrat săptămâna trecută cu 15 autoutilitare în comună, după ce contractul cu Quatro Eco Salub a fost suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Comentarii

alin

15.02.2017 18:45

Ce nu ati scris niciodata este ca facturile pt lunile in care nu s-au ridicat gunoaiele trebuie platite de cetatean , mie personal pt ca nu am vrut sa platesc pt acele luni mi-a sosit factura cu restante..

Ioana

16.02.2017 10:23

Intradevar s-au ridicat muntii de gunoaie din ghene si de pe langa ghenele de gunoi. Dar cum ramane cu deseurile depozitate departe de acestea, pe campuri, sau in canalul de pe strada eroilor....? Unele nici macar nu au fost depozitate acolo de nesimtiti ci au fost luate de vant sau "s-au revarsat" din ghene. Florestiul e departe de arata ca o comuna curata si ingrijita. Peste tot dai cu ochii de deseuri, moloz, constructii abandonate. Ce se poate face, domnule primar? Eu sincer nu ma plang nici de plata facturilor pe lunile trecute (le-am platit oricum la zi), nici nu ma intereseaza ce firma imi ridica gunoiul...... IMI DORESC DOAR O COMUNA CURATA. CA SA NU-MI FIE RUSINE SA MA NUMESC FLORESTEAN.

Adauga comentariu