Horia Nasra, fostul preşedinte interimar al PSD Cluj, "n-a semnat" moţiunea de cenzură împotriva propriului Guvern, dar "se mai gândeşte"

Supărat pe Ziar de Cluj că a fost scos de la conducerea interimară a PSD Cluj de către Comitetul Naţional Executiv al PSD, Horia Nasra nu a vrut să ne mărturisească ieri, când l-am întrebat, tot ceea ce îi trece prin cap. Că, cică: "Atâta timp cât pe ziarul vostru apar calomnii la adresa mea, vă rog să nu mă mai contactaţi". De parcă mizeria de activitate politică la care s-a dedat din funcţia cu care l-a cadorisit partidul este calomnie, nu indolenţă!

Dar, contactat de stiripesurse.ro, Nasra îşi menţine afirmaţia că nu a semnat, dar... se mai gândeşte dacă va face acest gest sau nu. Trecând peste mârlănia de a aduce Ziar de Cluj acuze care se probează doar în faţa instanţei (unde-l invităm, dacă are probe), başca aroganţa de a decide că poate aplica cenzură informaţională pe bani publici, ne întrebăm ce-a vrut Nasra să comunice prin intermediul stiripesurse.ro? Adică pune de un mic şantaj?

"Într-adevăr, sunt supărtat pe ceea ce s-a întâmplat la Cluj (Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a înlocuit din funcţia de preşedinte al PSD Cluj cu jurnalistul Liviu Alexa, n.r.), dar de trei zile nu mai sunt în Bucureşti şi, deci, nu am semnat moţiunea de cenzură. Mă mai gândesc dacă să o semnez sau nu, dar ce vă pot spune este că nu am semnat, aşa cum au fost zvonurile", a declarat Nasra, pentru STIRIPESURSE.RO.

Ceilalţi doi parlamentari PSD care au semnat moţiunea de cenzură, potrivit unor surse din zona Opoziţiei, sunt senatorul Emanoil Savin (care a şi demisionat azi din PSD) şi Mihăiţă Găină, deputat de Ialomiţa.

Ludovic Orban ar urma să anunţe oficial azi că moţiunea de cenzură a întrunit numărul necesar de semnături. De asemenea, urmează să fie anunţată şi ziua în care moţiunea va fi depusă în Parlament.

Adauga comentariu