Horia Nasra, atacuri dure la adresa lui Emil Boc: „S-au mai cheltuit inutil bani pe studii de fezabilitate pentru proiecte moarte”

Deputatul PSD, Horia Nasra, atacuri dure la adresa primarului Emil Boc. Nasra scoate în evidență promisiunile nerespectate de edilul-șef al orașului.

La început au fost promisiunile: Tunel și un parking subteran pe sub zona centrală a municipiului, linia de tramvai Cluj-Napoca – Florești, trenul de suprafață, trenul metropolitan, introducerea metroului în Cluj, construcția pasajului subteran în Mărăști (traversabil în 60 de secunde), pasajul de supratraversare peste calea ferată în zona Tăietura Turcului – Tudor Vladimirescu, finalizarea parkingurilor, park and ride pe terenul Aeroportului din Cluj.

Spre final de mandat începe PR-ul: “Mersul pe jos face piciorul frumos!” ne-a recomandat Emil Boc în 2018, în timp ce consilierii locali sunt total absenți în această speță, fără inițiativă.

„Descongestionarea traficului în municipiul Cluj-Napoca are nevoie de o nouă strategie, având în vedere cât s-a extins orașul. În primă fază cei din Primăria Cluj-Napoca trebuie să revitalizeze dialogul din zona metropolitană, cu localitățile învecinate, apoi, pleiada de promisiuni faraonice din ultimii ani trebuie analizate iar cele care nu sunt fezabile trebuie abandonate. În trecut s-au mai cheltuit inutil bani pe studii de fezabilitate pentru proiecte moarte încă din fașă, prin urmare o nouă viziune este necesară.

Îi invit pe consilierii locali, a căror activitate lasă de dorit, să ia pulsul orașului. În ultimii trei ani circulația spre/dinspre Baciu și Florești în anumite intervale orare este un coșmar iar situația continuă să se agraveze” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

 

Adauga comentariu