Horia Brenciu promite un show electrizant la Balul Operei 2016

A XXI-a editie a Balului  Operei va avea loc la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca, sambata, 5 martie 2016. Evenimentul sta sub semnul Broadway-ului si al glamour-ului american, intrucat Horia  Brenciu & HB Orchestra Big Band vor urca sambata pe scena Operei clujene intr-un show stralucitor, plin de ritm, sugestiv intitulat Sinatra.


 
Horia Brenciu pregateste si de aceasta data un spectacol electrizant mizand pe stilurile de swing si jazz.

 „Pe 5 martie voi fi impreuna cu Big Band-ul meu pe scena Operei Nationale Romane din Cluj, in cadrul celei de-a XXI-a editii a Balului Operei. Momentul nostru ii va omagia pe celebrii artisti de muzica swing si jazz: Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin sau Fred Astaire", anuntat acesta.

Mai mult, celebrul artist se arata nerabdator fata de eveniment si le-a dat intalnire clujenilor la Balul Operei 2016.

„Sunt nerabdator sa cant impreuna cu publicul clujean cele mai cunoscute piese swing si sa aduc pe scena o parte din concertul pe care l-am sustinut, acum aproape un an, la Sala Palatului, intr-un spectacol eveniment, la implinirea celor 100 de ani de Sinatra", a declarat Horia Brenciu.

Marele Bal al Operei, devenit o traditie la Cluj-Napoca din anul 1992, ajunge anul acesta la cea de-a XXI-a editie. Organizatorii propun si in 2016 un eveniment dedicat valorii, prilej de reunire a personalitatilor marcante, a elitelor vietii economice, culturale si politice.

Programul balului

In deschiderea evenimentului, amfitrionii, presa si televiziunile intampina invitatii pe covorul rosu asternut pe treptele Operei, sub cupola virtuala a unui mirific spectacol de lumini, sunet si lasere.
 
Dupa traditionalul pre-show mediatic de pe covorul rosu, Balul Operei aduce in fata publicului un spectacol in premiera, de musical on Broadway, sub bagheta lui Gabriel Bebeselea, in regia Mihaelei Bogdan, actorii dansatori-coregrafia Razvan Mazilu, ansamblul de step condus de Adrian Stramtu si un moment din Musicalul Chicago imaginat de Catalin Botezatu.
 
In decorul aranjamentelor florale exceptionale create de designer-ul floral Florina Bogdan, spectacolul prezentat de Rares Bogdan si Irvin Doomes continua cu traditionala decernare a Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, Emblema de Cluj, a titlului de Senior al Cetatii si Spiritus Mentor.
 
Dupa o pauza de sampanie, recitalul sustinut de AXenia pe scena special amenajata din foaier si o prezentare a Casei Contessa - Niculina Muresan, cea de-a doua parte a Balului continua cu spectacolul Sinatra, intr-un alt registru, dar in acelasi spirit de Broadway, sustinut de Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band. Marele Bufet al Balului Operei, realizat cu sprijinul Euphoria, Tokyo, Crush, ZaZa, Alexandrion, BDG, Moak, Leonidas si recitalul sustinut de exceptionalul cantaret de culoare Irvin Doomes vor face din aceasta editie o seara de neuitat.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Operei Nationale Romane Cluj-Napoca sau de la Ticket Events Iulius Mall.

 

Adauga comentariu