Horatiu Catarig, alegerea PDL pentru vice al Consiliului Judetean

Optiunea finala a PDL pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean nu este Rares Rusu, asa cum se zvonea in urma cu cateva zile, ci Horatiu Catarig, unul dintre cei mai vocali consilieri judeteni.

Catarig este membru in Comisia de prognoze, programe, buget-finante si relatii internationale in cadrul CJ Cluj. Horatiu Liviu Catarig a intrat in politica in 2006, iar de atunci e fidel Partidului Democrat Liberal. A detinut, pentru scurt timp, pozitia de consilier judetean in mandatul 2008-2012. Dupa cinci luni de mandat si-a dat, insa, demisia. A revenit, in 2012, pe acelasi post, din partea aceluiasi partid.

Conform declaratiei sale de avere, Catarig detine un teren de aproape 11 hectare in Ungaria. Nu are casa si nici masina pe numele lui, insa are bijuterii si ceasuri in valoare de 26.000 de euro. Catarig a fost directorul sucursalei clujene a Hidroelectrica.

Consilierii judeteni PSD si UDMR au convocat astazi o sedinta de indata pentru a stabili presedintele interimar al institutiei, insa au fost prezenti doar 14 consilieri, iar sedinta nu s-a putut tine din lipsa de cvorum. De vineri, de cand s-a emis ordinul prefectului de suspendare a presedintelui CJ, Horea Uioreanu, din functie, nu exista nicio persoana competenta sa semneze acte oficiale in CJ.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

 

Comentarii

catani

03.06.2014 01:52

cu parere de rau, o persoana deosebita din punct de vedere moral, bine educat din familie, cu traditie in perfectiune,dar din pacat lipsit de orice experienta politica si ce sa mai pomenim de capacitatea de a conduce un judet; capacitate vizionara sieconomica...NULA. S-a vazut la Hidroelectrica, unde s-a facut de risul angajatilor si al celor cu reala experienta in hidroelectrice......Asa cum la orice licitatie se cere experienta in ultimii cinci ani, capacitate de conducere, detinere de utilaje specifice, valoare financiara dirijata si detinuta......si pe acesti politicieni ar trebui sa-i atestam;comunistii erau mai severi cu educatia si experienta cadrelor; acum s-a trecut la obraznicie, minciuna, incompetenta, .....tot ce se poate denumi "RAU".  Ce cauta nepotismul in partid ? finul lui TISE ? Uniunepartinica pentru cirdasie si minciuna.Fratii Catarig Liviu si Alexandru, salvati-va  fiul respectiv nepotul, de la un colaps social; ajutati-l sa devina personalitate , nu politruc! Actionati acum, nu maine, cind caracatita-il va inghiti! 

nadali

04.08.2014 22:48

Stim cu totii ca un singur om nu poate fi tras la raspundere pentru toate neregularitatiile si disfunctionalitatile unui sistem,chiar si politic.Vad ca mai intai jignim si abia apoi gandim fara sa ne implicam cu adevarat.Este simplu sa aruncam cu pietre, sa vedem doar paiul din ochii altora si mai putin barna din proprii nostrii ochi.Trist ca ne-am facut un obicei de a desconsidera si apoi umili  oameni care nu ne-au gresit probabil cu nimic vreodata.Doar pentru ca acest domn Catarig, este fiu si nepot probabil si prieten, il consideram politruc?Mie personal mi se pare ca este vorba despre o traditie de familie, despre persoane care impartasesc aceeasi vocatie si care au disponibilitatea de a face ceva,poate de a impartasi o opinie.

Adauga comentariu