Home Garden este noul sponsor al echipei de baschet feminin a Universității

E vară afară, dar lucrurile devin și mai fierbinți la echipa de baschet feminin a Universității! Brandul de sorginte locală Home Garden, cu acoperire națională, se alătură, începând de astăzi, grupului de sponsori care susțin proiectul echipei de baschet feminin a Universității.

„Home Garden a căpătat în ultimii ani un mare respect în rândul tuturor românilor care apreciază varietatea și calitatea produselor, folosindu-le în bucătăriile familiilor românești. Mulțumim familiei Shakhshir, o familie de clujeni antreprenori cu experiență multă în business, pentru implicarea în acest proiect comunitar. Suntem mândri că am cucerit încrederea brandului Home Garden și, mai ales, suntem onorați că numărul sponsorilor care susțin proiectul "U" se mărește”, a declarat Liviu Alexa, directorul executiv al echipei. 

Lotul universitarelor se va reuni în 14 august sub comanda lui Dragan Petricevic pentru începerea pregătirilor în vederea noului sezon.

Home Garden s-a născut în anul 2004, ca brand al companiei Safeway International, intrând în forță pe piața produselor conservate și reușind să se impună ca lider al pieței de conserve, de fructe, legume, pește, murături și gemuri.

Recent, sub brandul Home Garden, Safeway International a deschis la subsolul Sora Shopping Center un supermarket.

 

Adauga comentariu