Hoațele minore care au terorizat Clujul, în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Cele două tinere minore, recunoscute pentru zecile de furturi din magazine, au fost arestate pentru 30 de zile după ce au sustras un telefon mobil în valoare de 5400 de lei dintr-un mijloc de transport în comun.

„În urma cercetărilor a rezultat faptul că la data de 26 februarie a.c., cele două tinere de 14 și 15 ani, ar fi sustras telefonul mobil al unei persoane, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Cluj-Napoca. Prejudiciul de aproximativ 5.400 de lei, cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat, bunul în cauză fiind identificat în interiorul locuinței care a făcut obiectul percheziției. Cele două tinere de 14 și 15 ani au fost reținute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 8 martie a.c., au fost prezentate instanței, cu propunere de arestare preventivă. Față de cele două a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”; potrivit IPJ Cluj.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat din Cluj-Napoca, bănuit că le-ar fi ascuns pe cele două tinere. 

Încă din 2019 cele două tinere sunt bine cunoscute de către polițiștii clujeni datorită furturilor comise în magazine, autobuze sau chiar pe stradă. Poliția clujeană a susținut însă că fiind minore nu au cum să le pedepsească, mai ales că părinții lor au avut grijă să le protejeze. 

 

 


Adauga comentariu