Hipermarketul Auchan Cluj, amendat cu 12.000 de lei după ce un șoarece a fost filmat pe un raft cu ciocolată

Un șoarece care se înfrupta dintr-un ou de ciocolată a fost surpins într-un hipermarket Auchan din Cluj-Napoca. Direcția Sanitar Veterninară și pentru Sigruanța Alimentelor au făcut investigații la fața locului. Raionul respectiv a fost închis și deratizat, iar Auchan a primit o amendă de 12.000 de lei, informează zcj.ro

Auchan a transmis că magazinul este igienizat și deratizat periodic, astfel că nu își explică de unde a apărut șoarecele.

„ Regretăm acest eveniment cu totul neaşteptat şi izolat şi vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori şi pentru a elucida cauzele pentru care a apărut. Astfel, am dispus, conform normelor şi procedurilor interne, igienizarea şi deratizarea întregului magazin precum şi casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă şi am sporit controalele şi filtrele pe care le punem în practică în mod uzual. Magazinul Auchan Cluj face cu frecvenţă săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităţilor. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta” , precizează cei de la Auchan.

 

 

Adauga comentariu