Harta cumetriilor în Ministerul Sănătății: ministrul Bodog a nășit-o pe nepoata lui Lucan, iar aseară a dat declarații la DIICOT

Comentarii

Claudia

05.01.2018 13:47

În sfârșit veriga lipsă!Păi oamenii sunt chiar neamuri, cum să nu țină unii la alții??

pacient

05.01.2018 20:26

Ce binevenit ar fi un arbore genealogic al managerilor ramificat in sefi de servicii  si sefi de clinici si "eventuale: ramificatii de radacini sau coronament si pe la partidele PSD si PNL/PDL/PD si la spitalele din urbea somesana. Abia astept sa inceapa cineva sa-l contureze. Vin si eu cu niste crengute. Stufoase. Chiar ca abia astept sa ne vedem o data si in curul gol. Ca sunt deja prea multe boarfe pe niste personaje pietrificate in scaunele lor. 

Edit Gozner

06.01.2018 04:30

Ar trebui sa nu ramana fixata justitia pe cazul Lucan, sunt destui care sufera de megalomanie in tara, la Bucuresti dar si la Cluj, pregatindu-si statui postmortem prin contributiile inexistente la progresul invatamantului medical.In primul rand Zeii din UMF din conducere au clinici private sau favorizeaza unele clinici private, unde pacientii sunt trimisi tintit cu bilet scris sau carte de vizita,fiindca primesc lunar sume substantiale pentru aceste favoruri.Nu ca nu ar exista aparatura, preamarirea si banii sunt primordiale.Sa nu vorbim de audientele cu picioarele pe masa ale conducerii si umilirea celor care au o pregatire temeinica si care nu promoveaza, fiindca incurca socotelile sfintilor profesori. Sunt preferati cei care au stat cu capul aplecat, nu stiu profesie, limbi straini sau ofera bani. Proiectele de cercetare sunt iarasi surse din care anual chiar si 100000 euro castiga cinstit cum afirma. Cazul Lucan nu e unic, cercul de mafioti medicali e perfect sigur ca nimeni si nimic nu-i doboara, dovada ca procurorii nu se straduie mult, fiindca sunt altii care le spun exact ce sa faca.

rezist!

06.01.2018 11:34

oare a luat mita de la studenti, acest ministru? Cand era decan la stoma in Oradea...

Val

06.01.2018 15:23

Naspa ! Mafia are medicii ei !!!😎Pe bune acum, noi, romanii " obisnuiti", va sa zica nici parlamentari nici manelisti, noi, profesori, contabili, ingineri, vanzatori, scriitori, zidari, soferi, etc, noi ce naiba facem ? Astept propuneri, pana nu ne asfixiaza mafia prin metode mai directe .

Adauga comentariu