Hărnicia unui senator independent. Parlamentul înainte de declarații într-un dosar pe care l-a pornit

A fost odată ca niciodată un senator ce făcea valuri prin PNL Cluj, dat fiind că se înconjura de tineri liberali care erau dornici să îi facă lustru dorsal. De la acea ”a fost odată” până în prezent, clujenii știu ce s-a întâmplat: cel care i-a fost șofer a ajuns președintele Consiliului Județean Cluj și când i-a ieșit din cuvânt, senatorașul a scos din mânecă un as cu care s-a făcut un dosar, ce acum se judecă la Cluj-Napoca. 

Senatorul e Marius Nicoară (demisionat din PNL, actualmente idependent cică, dar conferințe face cu Tăriceanu), iar fostul șofer e Mihai Seplecan. 

După ce a tras toate sforile posibile ca Mihai Seplecan să o ”mierlească” politic, acum, când magistrații îl cheamă pe Nicoară la declarații, senatorul se ascunde după Parlament, zicând că nu a avut timp ”să se ceară, să primească liber e la tovarășa” ca să vină la Cluj să dea niște explicații, chiar dacă l-au sunat cei de la Judecătoria Cluj-Napoca și i-au spus: Nenea, hai și spune-ne cum a fost faza cu diploma lui Seplecan.

Marius Nicoară a declarat pentru cei de la RefleqtMedia că a fost sunat de către cei de la Judecătoriei Cluj-Napoca, știa că trebuie să vină să dea declarații, însă e foooaaaarrrrte ocupat.

„Nu am avut timpul fizic pentru a obține o învoire de la Parlamentul României. Ieri, la ora la care a avut loc termenul, eu eram prezent în plenul Parlamentului”, a declarat Nicoară.

Mai știm noi un denunțător (tot din PNL) care și-a luat subit concediu când a fost citat să dea declarații la Curtea de Apel Cluj, nimeni altul decât Răzvănel Pop, turnătorul lui Uioreanu. 

Senatorul clujean Marius Nicoară a fost ameninţat de către judecător cu un mandat de aducere dacă nu va veni nici la termenul următor pentru a fi audiat în dosarul diplomei lui Seplecan.

Acuzat de către procurori că ar fi folosit o diplomă falsă petru a se angaja, Mihai Seplecan susţine că împotriva sa şi-au dat mâna, pentru a-l îndepărta din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, fabricându-i acest dosar, un grup de politicieni, judecători, procurori şi poliţişti.

 

Adauga comentariu