Haos total în PSD Cluj: Ghiță Șimon nu e ascultat nici măcar de primari. Aceștia au refuzat să participe ca delegați la Congres

Joi, după amiază, a avut loc Marea Conferință Extraordinara de Desemnare a Delegaților pentru Congresul Național al PSD de sâmbătă. Apelul lui Ghiță Șimon, individul parașutat în Filiala PSD Cluj pe post de interimar, ca membrii filialei să participe la această Distinsă Adunare, a fost ignorat de mai bine de jumătate dintre primarii clujeni care au lipsit, transmițând că nu-i interesează nici de soarta lui Ciolacu, nici de soarta lui Ghiță Șimon.

Lipsa de respect a mers până acolo încât, la Marea Conferință, nu s-au strâns decât 50 de participanți.

Sursele noastre spun că atmosfera era atât de penibilă, atât de plictisitoare și de nemotivantă, încât unul dintre cei mai importanți primari din județ, Emil Pârțoc, primarul Iclodului, s-a ridicat pe nespusă masă în picioare și a zis că pleacă, zicând că nu mai stă pentru că i se pare extrem de penibilă întrunirea.

Și, a tulit-o!

Printre alte momente penibile, s-a remarcat faptul că Horia Nasra, deputatul trădător, și-a compus o scrisorică cu un soi de raport de activitate pe care a țiinut morțiș să o citească în plen. Motiv pentru care i-a dat-o lui Șimon s-o citească cu voce tare. Iritat, Șimon a refuzat să se transforme în clownul lui Nasra, spunând că nu-i poate citi scrisoarea pentru că nu are ochelari.

O altă etapă jenantă a fos cea în care Anca Ciubăncan, președinta de la ”municipiu”, s-a apucat să se mâțâie, stârnind pufăieli în sală, spunând că ea ”nu știe ce să se mai facă la municipiu” și că ”are nevoie de sprijinul colegilor de la județ”. De ce ai avea nevoie, mătușă Ciubăncan, nu tu ar trebui să fii cea care să ții în cârcă organizația, făcând ”cifre”, nu flecăreală pe Facebook, la municipiu?

Cascadoriile plânsului au continuat în note și mai exasperante. Inițial, Șimon ceruse de la Bucirești 30 de locuri pentru organizația clujeană, adică 30 de delegații. În seara asta a venit surpriza: doar 4 primari și-au manifestat dorința de a se duce la București, restul refuzând categoric. Cam acesta este respectul de care beneficiază Ghiță Șimon, în condițiile în care, același individ a mințit la CEx-ul trecut că ”i-a liniștit pe toți prmarii”, că ”îi controlează”, că ”a vorbit cu ei”.

Culmea culmilor este că, în această seară, Șimon nu a reușit să umple nici măcar jumătate din lista de delegați cu nume concrete. Circul a continuat în momentul în care Călin Fărgaciu, primarul din Săndulești i-a reamintit lui Șimon că în discuția de acum o săptămână, ce a avut loc în prezența lui Ciolacu la Cluj, au căzut de acord cu toții ca un primar din județ să preia interimatul organizației până se liniștesc apele. Fărgaciu l-a întebat pe Șimon de ce nu s-a întâmplat acest lucru. Ca și în alte dăți, Șimon a mințit cu nerușinare, fiind întrerupt imediat de strigătele Luciei Suciu, primărița de la Chinteni, zisă și Mama India, care a sărit cu gura ei extra-rujată pe fostul ei aliat Fărgaciu, zbierând la el și spunându-i că nu-l vrea ca președinte interimar, că nu o reprezintă.

He-he-he, în urmă cu o lună și un pic, Mama India, Fărgaciu și milițianul Fati de la Apahida, erau mari prieteni! Astăzi Mama India a schimbat tabăra și s-a aliat cu analfabetul de Ioan Neselean, primarul Gherlei, pentru a obține posturi de parlamentari. S-ar putea însă ca Mama India să ramână nu numai cu buzele extra-rujate, ci și umflate, fiindcă intriganta de Laura Pop și-a făcut apariția subtil la partid în căutarea unei noi sinecuri, lucru care înseamnă că va lupta pentru șefia Organizației de femei, deci pentru un post de deputat.

PS: Toată circăreala de astăzi a fost însă în van. Ciolacu a anulat în aceasă seară Congresul, adevăratul motiv fiind că marile organizații din România i-au transmis că îi vor boicota, prin absență, evenimentul de sâmbătă.

PS2: Ghiciți ce clujean pesedist a fost azi la București?

PS3: Cine râde la urmă, dă cu napalm mai bine.

Adauga comentariu