Haos pe strada Brancuși după ce a început construcția renumitului bloc ce a ridicat probleme încă din faza de proiectare

Blocul dintre case ce urmează să fie construit pe Str. Constantin Brâncuși, nu doar că îi revoltă pe locuitorii din zonă, dar încurcă și traficul la orele de vârf.

De câteva zile, șoferii care au ghinionul să treacă prin zonă, nu doar că se lovesc de aglomerația obișnuită dar au de așteptat și după Doreii care muncesc de zor la ”dezvoltarea imobiliară” a Municipiului Cluj-Napoca.

Azi-dimineață, un vârtos șofer de camion cu platformă s-a așezat de-a curmezișul străzii. Doar așa a găsit modalitatea să intre în curtea șantierului. Desigur, ca la români, a făcut-o cu viteza melcului turbat, pentru că nu-i așa, în Cluj nu muncește nimeni și deci, la orele dimineții lumea nu merge la muncă ci la cafea.

După cum scria și Ziar de Cluj acum nu multă vreme, proiectul respectiv a avut probleme de la bun început când vecinii s-au revoltat pe regimul de înălțime prea mare și au declarat că blocul va fi construit ilegal. Doar că exact ca de obicei, nimeni nu a băgat în seamă doleanțele vecinilor, așa că proiectul a fost aprobat iar acum, după cum lesne poate fi observat, el se derulează conform planului.

Beneficiarul investiției este SC ETRO BUILDING SRL, o societate care anul trecut a avut o cifră de afaceri de aproape 800.000 de lei. Interesant e că aceeași firmă are drept acționar pe Petruț Cristina care mai deține și o firmă de construcții autostrăzi cu o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de lei în 2017.

Lucrările la ansamblul imobiliar au început acum o săptămână și deja încurcă circulația. În ritmul acesta, cel mai probabil până la finalizarea proiectului, în 2021, zona fa deveni inaccesibilă pentru automobile.

Comentarii

Matei Alecsandru

02.08.2018 19:39

Numele firmei de arhitectura va spune ceva ? Un smecheras care de ani de zile face para/para cu meseriasii de la urbanismul premarului care este. Vrei blocuri intre case ? te prezinti la baiatu din maramu. Nimic nou sub soare, prostimea va sta la umbra - umbra blocului dintre case.

alin

03.08.2018 08:56

corect!!!de ce nu il ancheteaza nimeni?

alin

03.08.2018 12:25

CORECT!

Tudor

02.08.2018 22:17

Scrie ca este unitate turistica

pacoste

03.08.2018 12:39

"Investitor" si antreprenor general din Bistrita. Arhitect din Maramu (conform unui comentariu). Constructor din Targu Mures. Cum sa-i pese cuiva de Cluj?

Adauga comentariu